Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 31

M.Šarapova, V.Azarenka ir A.Petkovič žengė į ketvirtfinalį

Marija Šarapova ir toliau siunčia oro bučinius iš Prancūzijos. Maša Jurievna „French Open“ turnyre po sunkiai prognozuojamos eigos 7:6 (4), 7:5 nugalėjo Agnieszką Radwanską ir pateko į ketvirtfinalį. Tarp aštuonių geriausių pateko ir Viktorija Azarenka iš Baltarusijos, taip pat Vokietijos atstovė Andrea Petkovič.
Marija Šarapova pateko į ketvirtfinalį
Marija Šarapova pateko į ketvirtfinalį. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

24 metų M.Šarapova akistatą prieš A.Radwanską pradėjo gausybe neišprovokuotų klaidų ir jau netrukus atsiliko 1:4. Rusijos tenisininkė ir toliau žaidė agresyviai, pasipylė vineriai ir rezultatas tapo lygus 6:6. Pirmo seto pratęsimą M.Šarapova laimėjo 7:4.

„Pačioje pradžioje pakankamai lėtai pradėjau susitikimą. Atsilikau 1:4 ir 15:40. Manau, kad pirmame sete vienintelis dalykas, kuris mane tikrai gelbėjo, tai padavimas. Įgavau daug pasitikėjimo ir pradėjau žaisti geriau“, – teigė M.Šarapova.

Antro seto pradžioje M.Šarapova pirmavo 2:0, tačiau netrukus vėl pasipylė neišprovokuotos klaidos ir švieslentėje jau 5:3 pirmavo dvylikta pagal skirstymą A.Radwanska.

Lenkijos tenisininkė turėjo penkias galimybes tašku laimėti antrą setą, tačiau to padaryti M.Šarapova taip ir neleido. Septinta pagal skirstymą Rusijos tenisininkė laimėjo keturis geimus iš eilės, setą ir mačą.

„Antrame sete turėjau galimybę pirmauti 3:0, gal net 4:0 ir užtikrintai laimėti. Tačiau ji irgi turėjo nemažai progų. Pabaigoje viskas buvo sudėtinga. Bet aš žaidžiau protingai, kai reikėjo žaisti protingai, buvau kantri, kai to irgi reikalavo situacija“, – pergale džiaugėsi karjeros sezoną grunto aikštėse tęsianti M.Šarapova. 

M.Šarapova ketvirtfinalyje sutiks Andreą Petkovič. Vokietijos atstovė po permainingos kovos 6:2, 2:6, 6:4 nugalėjo kitą Rusijos gražuolę Mariją Kirilenko.

Ketvirta pasaulio raketė Viktorija Azarenka be didelio vargo pateko tarp aštuonių geriausių. Baltarusijos tenisininkė aštuntfinalyje 6:2, 6:3 nugalėjo Jekateriną Makarovą.

V.Azarenka liko aukščiausią reitingą turinti tenisininkė „French Open“ turnyre ir ketvirtfinalyje žais su Li Na iš Kinijos. Abi šios tenisininkės dar niekada nežaidė „French Open“ pusfinalyje. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius