Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 21

Sensacija Prezidento taurėje: L.Grigelis neatsilaikė prieš 2143-ią pasaulio raketę

Ivanas Gachovas iš Prezidento taurės išvarė dar vieną lietuvį. Šį kartą nuo Rusijos tenisininko raketės nukentėjo ir aukščiausią skirstymą turnyre turėjęs Laurynas Grigelis. 2143-ią vietą ATP reitinge užimantis 19-os metų rusas L.Grigelį ketvirtadienį ketvirtfinalyje nugalėjo 2:6, 6:4, 6:4.
Laurynas Grigelis
Laurynas Grigelis / Alvydo Januševičiaus nuotr.

Trečiame sete I.Gachovas išsiveržė į priekį 2:0, tačiau L.Grigelis sugebėjo išlyginti rezultatą. Vis dėlto septintame geime 19-os metų rusas pasinaudojo antru, jo pergalę lėmusiu „break point’u“.

Antausį Prezidento taurės ketvirtfinalyje gavęs L.Grigelis turnyrą apleido pelnęs tik du ATP reitingo taškus ir 292 JAV dolerius.

Didžiausią sensaciją pateikusiam I.Gachovui už pergalę atiteko 6 reitingo taškai ir 502 doleriai. 2143-ioji pasaulio raketė Prezidento taurės pusfinalyje susikaus su latviu Mikeliu Libiečiu arba vokiečiu Pirminu Haenle.

Primename, jog L.Grigelis Prezidento taurės turnyre yra triumfavęs du kartus. Už jį daugiau šių varžybų trofėjų (4) turi tik Rolandas Muraška.

I.Gachovas Vilniuje tikisi iškovoti antrą „Futures“ serijos titulą karjeroje. Rusijos tenisininkas į profesionalų varžybas sugrįžo vos prieš kelias savaites, nes 2015 metų lapkričio mėnesį jį Tarptautinė teniso federacija septyniems mėnesiams diskvalifikavo už tai, jog rusas per dvylika mėnesių daugiau nei tris kartus dopingo kontrolės atstovams nepranešė apie savo buvimo vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius