Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 01

Serbija su N.Djokovičiumi priešaky ruošiasi didžiausiam teniso įvykiui šalies istorijoje

Šį savaitgalį Belgrade vyks Deviso taurės turnyro finalas, kuriame susitiks Serbijos ir Prancūzijos teniso rinktinės. Šeimininkų komandos lyderis trečioji planetos raketė Novakas Djokovičius tikisi, kad žiūrovų palaikymas padės laimėti istorinį titulą Serbijai.
N.Djokovičius – Serbijos teniso rinktinės lyderis
N.Djokovičius – Serbijos teniso rinktinės lyderis / „Scanpix“ nuotr.

Serbijos rinktinės kapitonas Bogdanas Obradovičius sako, kad Deviso taurės čempionų titulas būtų didžiausias pasiekimas šalies teniso istorijoje. To tikisi ir daugiau nei 16 tūkstančių žiūrovų įsigijusių bilietus į gruodžio 3-5 diebimis Belgrado arenoje vykstantį susitikimą tarp Serbijos ir Prancūzijos.

Didžiausia žvaigžde Belgrade, be jokios abejonės, bus trečioji planetos raketė Novakas Djokovičius. „Žiūrovų palaikymas bus didžiulis stimulas nugalėti. Galbūt jie ir bus mūsų raktas į pergalę. Mes visada turime milžinišką palaikymą, nes serbai tenisui jaučia didelę aistrą. Šis mačas bus neįtikėtinai įdomus ir intriguojantis“, – kalbėjo N.Djokovičius.

Trečiąjį pasaulio reitingą turintis serbas žais abu vienetų susitikimus. Kol kas dar neaišku, kas žais kitus vienetų susitikimus Janko Tipsarevičius ar Viktoras Troickis.

Prancūzijos rinktinėje vienetų susitikimus greičiausiai žais Michaelis Llodra ir Gillesas Simonas, o dvejetą Gaelis Monfilsas su Arnaudu Clementu.
 

„Mes nieko nebijome, nors žinome koks stiprus yra Novakas ir kiti Serbijos vaikinai. Mes taip pat žinome, kad žaisti priešininkų arenoje bus nelengva, bet esame tam pasirengę“, – teigė Prancūzijos rinktinės kapitonas Guy‘us Forgetas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius