-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2016 09 23

Serena Williams dėl peties traumos praleis turnyrus Kinijoje

Antroji pasaulio raketė Serena Williams paskelbė, kad dėl peties traumos artimiausiu metu rungtyniauti negalės. Amerikietė nedalyvaus „Dongfeng Motor Wuhan Open“ ir „China Open“ varžybose Pekine. Tenisininkė tikisi sugrįžti tiesiai į „WTA Finals“ čempionatą Singapūre.
Serena Williams prieš Karoliną Pliškovą
Serena Williams prieš Karoliną Pliškovą / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Serena Williams

„Esu labai nusivylusi, kad negalėsiu rungtyniauti Wuhane ir Pekine. Mane ir toliau kamuoja dešiniojo peties problemos, – savo pranešime teigė S.Williams. – Sunkiai lieju prakaitą treniruotėse, tačiau nesu pasiruošusi rungtyniauti turnyre.

Linkiu, kad šios varžybos susilauktų didelės sėkmės. Neabejoju, kad jose vyks itin atkaklios dvikovos. Dabar ketinu susikoncentruoti ties pasiruošimu Singapūro varžyboms.“

S.Williams taip pat neseniai pripažino, kad nori išsigydyti savo traumas, nes pastarosios nesėkmės jai nėra būdingos: „Man atsibodo traumuotai dalyvauti turnyruose ir pralaimėti. Patiriu nesėkmes tokiuose mačuose, kuriuose būdama sveika nesunkiai nugalėčiau.“

Pirmosios pasaulio raketės statusą praradusi amerikietė šį sezoną sužaidė 8 turnyrus. Tai mažiausias skaičius nuo 2011 metų, kuomet tenisininkė sugrįžo po traumos.

Ji laimėjo Romos ir Vimbldono titulus, o antroje vietoje liko Melburne, Indian Velse ir Payržiuje.

Praėjusiais metais dėl traumų S.Williams taip ir neišbėgo į aikštę po „US Open“ čempionato, tačiau reikia tikėtis, kad ji sugebės pasirodyti baigiamajame sezono turnyre Singapūre. Jame tenisininkė yra dalyvavusi 9 kartus ir iškovojusi penkis titulus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius