Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 26

Serena Williams iškovojo dar vieną užtikrintą pergalę Paryžiuje

Geriausia pasaulio tenisininkė Serena Williams iškovojo užtikrintą pergalę prieš 81-ą pasaulio raketę iš Brazilijos Telianą Pereirą. Amerikietės pergalei užteko vos 68-ų minučių, o dvikova baigėsi rezultatu 6:2, 6:1. Kitame etape pirmoji „Roland Garros“ turnyro raketė susitiks su Timea Baboš ir Kristinos Mladenovič poros nugalėtoja.
Serena Williams
Serena Williams / „Scanpix“/AP nuotr.
Temos: 1 Serena Williams

S.Williams tęsia savo kelionę link ketvirtojo „Roland Garros“ titulo bei 22-o „Didžiojo kirčio“ prizo. Jeigu amerikietei pavyktų triumfuoti Paryžiuje, tai ji susilygintų su legendine Vokietijos tenisininke Steffi Graf ir pakartotų jos pasiektą Atvirosios eros rekordą.

VIDEO: Roland Garros 2016: Serena Williams – Teliana Pereira

Trečiadienio dvejetų mače S.Williams prireikė medikų pagalbos ir skelbiama, kad tenisininkę kamuoja kojos skausmai. Tačiau, kol kas, tai jai rungtyniauti netrukdo, nes sportininkė tame mače su seserimi Venus Williams nugalėjo rezultatu 6:2, 6:2, o šiame susitikime taip pat nesusidūrė su labai didelėmis problemomis.

Šiame mače S.Williams įmušė net 31-ą smūgį be atsako, o jos varžovė atsakė vos šešiais. Amerikietė taip pat puikiai žaidė savo padavimus. Ji laimėjo net 88-is proc. savo pirmųjų kirčių ir atliko penkis neliečiamus padavimus. Ji šešis kartus palaužė varžovę, o pati savo serijoje neatsilaikė vieną sykį.

Šį sezoną amerikietė žaidė vos viename grunto turnyre. S.Williams iškovojo titulą Romos „Masters“ serijos čempionate. 2016-ais metais ant grunto dangos ji iškovojo septynias pergales ir nepralaimėjo nė karto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius