-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 06 30

Staigmena: Jiris Vesely namo išsiuntė Dominicą Thiemą

64-a pasaulio raketė įveikė fantastiškai šį sezoną žaidusį Austrijos tenisininką Dominicą Thiemą. Visuose trijuose setuose prireikė pratęsimo, o visus juos laimėjo žaidėjas iš Čekijos. Dvikova truko beveik tris valandas ir baigėsi rezultatu 7:6 (7:4), 7:6 (7:5), 7:6 (7:3). Kitame etape šio mačo nugalėtojas susitiks su portugalu Joao Sousa.
Jiris Vesely
Jiris Vesely / „Scanpix“/AP nuotr.

Šiame mače abu tenisininkai pralaimėjo po vieną savo padavimų seriją. J.Vesely atliko net 14-a neliečiamų padavimų, o D.Thiemas atsakė devyniais. Austrijos tenisininkas laimėjo net 80 proc. savo pirmųjų kirčių, tačiau jo varžovas taškais užbaigė net 85 proc. savo pirmųjų padavimų.

D.Thiemas, kol kas, yra vienintelis pirmojo dešimtuko žaidėjas, kuris paliko Vimbldono čempionatą jau po antrojo etapo. Tenisininkas ir praėjusiais metais savo pasirodymą baigė antrame etape, o 2014-aisiais pralaimėjo jau pirmąjį mačą.

Iš Austrijos atstovo buvo daug tikimasi „Didžiojo kirčio“ turnyre Londone, nes jis į Didžiąją Britaniją atvyko laimėjęs savo pirmą titulą ant žolės dangos Štutgarte, o Halėje žaidė pusfinalyje.

Aštunta pasaulio raketė taip pat puikiai pasirodė „Roland Garros“ čempionate. Paryžiuje austras buvo patekęs į pusfinalį, kuriame nusileido tik geriausiam pasaulio tenisininkui Novakui Džokovičiui.

Tuo tarpu J.Vesely antrą kartą savo karjeroje pateko į trečią Vimbldono etapą, kuriame turės dar vieną šansą pagerinti savo geriausią pasiekimą šiame čempionate.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius