Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 24

„Swiss Indoors Basel“: įdomiausi pirmojo etapo susitikimai

Pirmadienį Bazelyje prasidėjo „Swiss Indoors Basel“ turnyras, kuriame dalyvauja ir geriausias Lietuvos tenisininkas Ričardas Berankis. Deuce.lt pateikia įdomiausius pirmojo etapo susitikimus, jų laikus bei favoritų varžovus čempionato starte.
Stanas Wawrinka
Stanas Wawrinka / „Scanpix“ nuotr.

Pirmasis pagal skirstymą Stanas Wawrinka pirmame „Swiss Indoors Basel“ etape susitiks su Marco Chiudinelli. Tenisininkai dar nė karto nežaidė tarpusavyje, o namų kortuose žaidžiantis šveicaras yra neabejotinas šios poros favoritas. Mačas vyks antradienį, 20 valandą Lietuvos laiku.

Trečiasis pagal skirstymą Kei Nishikoris Šveicarijoje startuos jau pirmadienį 19:45. Pirmuoju jo varžovu tapo serbas Dušanas Lajovičius. Tenisininkai tarpusavyje susitiko vieną kartą 2014-aisiais, o pergalę iškovojo japonas.

Pirmadienį savo pasirodymą Bazelyje (21:30) taip pat pradės ketvirtoji turnyro raketė Marinas Čiličius. Kroatas jau dešimtą kartą karjeroje kovos su rusu Michailu Južnu. Įdomu tai, kad Rusijos atstovas tarpusavio dvikovose pirmauja rezultatu 5:4, tačiau tenisininkai tarpusavyje nerungtyniavo jau trejus metus.

Intriguojantis mačas laukia tarp praėjusią savaitę titulą iškovojusio Juano Martino Del Potro bei Robino Haases. Tenisininkai tarpusavyje nežaidė nuo 2012-ųjų Vimbldono, kai argentinietis iškovojo nelengvą pergalę.

Trečiadienį raketes surems „VTB Kremlin Cup“ nugalėtojas Pablo Carreno Busta ir jo tautietis iš Ispanijos Fernando Verdasco. Abu tenisininkai yra labai netoli pasaulio reitinge, o tarpusavio dvikovose pasidalino po pergalę.

Antradienį 16:00 tarpusavyje penktąjį kartą susitiks Grigoras Dimitrovas ir Gilles'is Mulleris. Abu tenisininkai yra pasidalinę po dvi pergales, o šį sezoną demonstruoja labai neblogus rezultatus.

Visas pirmojo etapo poras galite rasti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius