Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 20

Telšiuose duris atvėrė uždaras teniso centras

Visiškai greta Telšių – Rainiuose – duris atvėrė sporto centras „Smešas“, kuriame įrengti uždari teniso kortai, treniruoklių salė, laisvalaikio zona. Tai vienintelis toks uždaras teniso klubas regione, kuris, kaip tikimasi, duos postūmį teniso plėtrai Telšiuose ir aplinkiniuose rajonuose. Sovietmečiu statytos metalo liejyklos virsmas 2 tūkst. metrų ploto teniso klubu kainavo 1 milijoną eurų.
Sporto klubo „Smešas“ teniso kortai
Sporto klubo „Smešas“ teniso kortai / „Facebook“ nuotr.

Teniso centre galės treniruotis ir varžytis ne tik teniso mėgėjai, tačiau ir jaunieji Žemaitijos teniso talentai talentai.

„Džiaugiuosi, kad naujasis teniso kompleksas iškilo būtent Telšiuose. Iš čia kilę ir čia pirmuosius žingsnius teniso kortuose žengė vieni geriausių jaunųjų Lietuvos tenisininkų Tomas Vaišė, šiemet jau debiutavęs ir Lietuvos vyrų teniso rinktinėje, bei Gvidas Motuzas. Tikiu, kad atsiradus naujam uždaram aikštynui Telšių teniso treneriai atras ir išugdys dar ne vieną talentą“, – sako Lietuvos teniso sąjungos (LTS) prezidentas Ramūnas Grušas.

Sporto klubą administruoja viešoji įstaiga „Smešas“. Jos vadovas Artūras Kvetkauskas sako skatinsiąs įvairaus amžiaus žmonių, ypač jaunimo, fizinį aktyvumą, uždarų kortų atsiradimas taip pat populiarins tenisą Telšių mieste ir visame regione.

„Mes esame ne pelno siekianti organizacija. Tam, kad paslaugos būtų prieinamos kuo daugiau miesto ir rajono gyventojų, įstaiga įgyvendins įvairias lengvatines programas, veiks rėmėjų ir sporto entuziastų pagalbos dėka“, – žada A. Kvetkauskas.

Sporto klubas „Smešas“ jau sukūrė ir rajono jaunimo užimtumo skatinimo programą, pagal kurią numatoma į sporto užsiėmimus įtraukti ne mažiau kaip 100 vaikų ir moksleivių. Jų sporto pamokoms klubas skirs 10 tūkst. eurų dydžio paramos fondą, todėl jaunimas turės galimybę nemokamai naudotis sporto klubo paslaugomis, inventoriumi, mokytis teniso technikos.

Telšių sporto klubo „Smešas“ teniso kortams parinkta Vokietijoje pagaminta kiliminė danga su specialiomis granulėmis.

Naująjį sporto kompleksą sudaro dvi uždaros teniso aikštelės ir treniruokliams skirta sporto salė. Įrengti persirengimo kambariai, dušo kabinos, suomiška pirtis, teniso reikmenų parduotuvė, o treniruotis arenoje bus galima ištisus metus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius