Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 01 27

Teniso gražuolių mūšyje Marija Šarapova nugalėjo Eugenie Bouchard ir pateko į pusfinalį

Marija Šarapova užtikrintai nugalėjo kitą teniso gražuolę Eugenie Bouchard ir pateko į „Australian Open“ turnyro pusfinalį. Antrą vietą pasaulio reitinge užimanti Rusijos tenisininkė prieš Kanados atstovę šventė pergalę rezultatu 6:3, 6:2. Mačas truko valandą ir 18-a minučių.
Eugenie Bouchard ir Marija Šarapova
Eugenie Bouchard ir Marija Šarapova / „Scanpix“ nuotr.

“Manau, kad tikrai gerai pradėjau susitikimą, – kalbėjo 27-erių metų M.Šarapova. – Išlaikiau susikaupimą viso mačo metu. Kai tik sužaisdavau šiek tiek silpniau, iškart sėkmingai atlikdavau pirmus padavimus ar stipriai grąžindavau kamuoliuką varžovei.“

M.Šarapova ketvirtą kartą iš eilės nugalėjo E.Bouchard. Paskutinį dviejų teniso gražuolių įvyko „French Open“ pusfinalyje. Rusijos atstovė „Didžiojo kirčio“ turnyro Melburne pusfinalyje kovos su tautiete Ekaterina Makarova, kuri 6:4, 6:0 nugalėjo trečią pasaulio raketę iš Rumunijos Simoną Halep. 

Abi Rusijos tenisininkės iki šiol viena prieš kitą žaidė penkis kartus ir visas pergales iškovojo M.Šarapova. 

„Jei patinka čia žaisti, – apie pusfinalio varžovę kalbėjo 2008-ųjų metų „Australian Open“ čempionė M.Šarapova. – Ji labai sėkmingai išnaudoja kairės rankos padavimus. Visada sunku žaisti prieš kairiarankę varžovę ir dar tavo tėvynainę. Bet aš jau dabar džiaugiuosi, kad viena iš mūsų pateks į finalą.“

Tai bus antras iš eilės E.Makarovos pasirodymas „Didžiojo kirčio“ turnyro pusfinalyje. Praėjusiais metais patekusi tarp keturių geriausių ji nusileido Serenai Williams. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius