-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 07

Teniso kortai Dubline – lyg penkių žvaigždučių viešbutis (nuotraukos)

„Fitzwilliam Lawn Tennis“ klubas Dubline (Airija), kuriame vyks Daviso taurės Europos–Afrikos zonos II grupės mačas tarp Lietuvos ir Airijos rinktinių, primena ne teniso kortus, o penkių žvaigždučių viešbutį.
Klubo herbas
„Fitzwilliam Lawn Tennis“ klubo herbas / A.Tamulionio nuotr.

Netoli Dublino centro, Donnybrock rajone, įsikūręs klubas garsėja ne dydžiu, o prabanga ir tradicijomis. Dar 1877 metais įkurtas klubas yra vienas seniausių teniso klubų visame pasaulyje.

Klube yra septynios atviros ir keturios uždaros teniso aikštelės, šešios sieninio arenos. Klubo patalpose taip pat įrengta didžiulė treniruoklių salė, 17 metrų ilgio baseinas, amerikietiškojo biliardo stalas, baras, kavinė, lauko terasų ir t. t. Klubo sienos nukabinėtos istorinėmis nuotraukomis, Airijos ir klubo tenisininkų pasiekimais.

Į „Fitzwilliam Lawn Tennis“ gali patekti tik klubo nariai, kuriais tampa išskirtiniai, pasiturintys asmenys. Klubo interneto svetainėje rašoma, kad šis teniso kompleksas yra vienas geriausių visoje Europoje.

Airių ir lietuvių rinktinių dvikova vyks specialiai įrengtoje apie 1 100 tūkst. vietų arenoje uždaru stogu. Aikštelės danga, anot Lietuvos rinktinės kapitono R.Balžeko, primena linoleumą.

„Sąlygos sudarytos iš tikrųjų labai geros. Organizatoriai pasistengė labai stipriai. Jaučiamės praktiškai kaip namuose. Gauname viską, ko paprašome“, – džiaugėsi R.Balžekas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius