Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 19

Teniso specialistas Nickas Bollettieri: „Ričardas Berankis nugalės Davidą Nalbandianą!“

Vienas garsiausių pasaulio teniso specialistų Nickas Bollettieri, kurio akademijoje treniruojasi ir geriausias Lietuvos tenisininkas Ričardas Berankis, nesuklydo spėdamas Davido Nalbandiano ir Lleytono Hewitto mačo baigtį. Patyręs 79 metų ekspertas teigė, kad D.Nalbandianas laimės po keturių ar penkių setų kovos. Taip ir įvyko – 3:6, 6:4, 3:6, 7:6 (7:1), 9:7. Dabar N.Bollettieri spėja, kad R.Berankis pateiks sensaciją ir antrajame atvirojo Australijos teniso čempionato vyrų vienetų rate nugalės D.Nalbandianą.
Ričardas Berankis treniruojasi Nicko Bollettieri (nuotr.) teniso akademijoje.
Ričardas Berankis treniruojasi Nicko Bollettieri (nuotr.) teniso akademijoje. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

20-metis R.Berankis pajėgiausių pasaulio tenisininkų reitinge užima 95 vietą, tuo tarpu jo  varžovas ketvirtadienį devyneriais metais vyresnis argentinietis D.Nalbandianas yra 21-as. 2006 metais jis buvo pakilęs net iki trečios ATP reitingo vietos.

„R.Berankis nėra didelis vaikinas, tačiau jo labai galingas smūgis. Stipriai paduoda ir varžovui gali grąžinti ne kamuoliuką, o monstrą. Jis nieko nebijo. Pirmame mače žaidė gerai, tačiau antrame gaus sunkesnį varžovą“, – savo mintis dėstė N.Bollettieri.

„D.Nalbandianas žais po ilgos ir emocionalios penkių setų pergalės prieš L.Hewittą. Tai atsilieps jo žaidimui. Esu tikras, jis meldžia lietaus ar kaitros, dėl kurios būtų atidėtas kitas mačas. Meldžia bet kokio atidėjimo, kad tik gautų daugiau laiko pailsėti. Spėju, jam teks nusivilti. Aš manau, kad R.Berankis laimės mačą!“ – teigė vienas žinomiausių teniso specialistų.

N.Bollettieri šias metais iš R.Berankio tikisi įsimintinų pergalių: „R.Berankis ir jo treneris Remigijus Balžekas yra puiki komanda. Tenisininkas puikiai juda aikštėje ir žaidžia labai agresyviai. R.Berankis kovoja dėl kiekvieno taško ir tai yra dar viena iš stipriųjų jo savybių. Jis kaunasi tarsi liūtas! R.Berankis yra jauniausias pirmo šimtuko žaidėjas ir jau pademonstravo, kad gali žaisti su aukščiausio lygio profesionalais. Iš jo tikiuosi įsimintinų dalykų šiais metais.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius