Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 26

Timea Baboš Budapešte iškovojo savo antrąjį karjeros titulą

33 pasaulio raketė Timea Baboš triumfavo Vengrijoje pasibaigusiame „Hungarian Ladies Open“ turnyro finale. Namų kortuose žaidusi tenisininkė pralaimėjo pirmąjį setą, tačiau sugebėjo atsitiesti ir nugalėjo buvusią pirmojo penketuko žaidėją Lucie Safarovą 6:7 (4:7), 6:4, 6:3.
Timea Baboš
Timea Baboš / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Prieš turnyrą Vengrijoje T.Baboš negalėjo pasigirti itin gera sportine forma. Net penkiuose turnyruose iš eilės ji pralaimėjimus patyrė jau pirmuose varžybų etapuose, tačiau šį kartą sugebėjo atrasti savąjį žaidimą.

Šiame mače vengrė laimėjo 73 proc. savo pirmųjų padavimų ir atliko penkis neliečiamus kirčius. T.Baboš „Hungarian Ladies Open“ finale penkis kartus palaužė savo varžovės padavimų seriją, o pati pralaimėjo dvi.

Tuo tarpu L.Safarova šiemet iš 15 mačų laimėjo 10, o tai buvo jos pirmasis sezono finalas.

T.Baboš triumfo Vengrijoje dėka pakils į 27 vietą WTA pasaulio reitinge ir taip priartės prie savo geriausios karjeroje žymos (25).

Už pergalę „Hungarian Ladies Open“ finale tenisininkei atiteko 280 WTA reitingo taškų bei 43 tūkst. JAV dolerių piniginė premija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius