-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 29

Tryliktas kartas nemelavo: Richardas Gasquet prasibrovė į stipriausiųjų aštuonetą

Vienintelis likęs Prancūzijos atstovas Richardas Gasquet „Roland Garros“ varžybose nugalėjo 6-ą pasaulio raketę Kei Nishikorį. Tenisininkui pasiekti stipriausiųjų aštuonetą Paryžiuje pavyko tik tryliktu bandymu ir tai yra šio turnyro rekordas Atvirojoje eroje. Ketvirtfinalyje prancūzas susitiks su antrąja pasaulio rakete Andy Murray.
Richardas Gaquet
Richardas Gaquet / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Prieš šį mačą Prancūzijos tenisininkas prieš pirmojo dešimtuko tenisininkus buvo pralaimėjęs šešis savo mačus iš paskutinių septynių susitikimų. Vienintelę savo pergalę jis buvo pelnęs 2015-ais metais, kai jo varžovas iš dvikovos pasitraukė dėl traumos.

Pirmame sete abu tenisininkai itin prastai susitvarkė su savo padavimais. K.Nishikoris pralaimėjo tris savo kirčių serijas, o pats palaužė tik dvi, todėl pralaimėjo setą.

Antrame sete K.Nishikoris pralaimėjo dvi savo padavimų serijas, o R.Gasquet sugebėjo laimėti visas, todėl japonas atsiliko setais jau rezultatu 0:2.

K.Nishikoris sugebėjo intrigą mače sugrąžinti laimėdamas trečią setą, tačiau ketvirtame ir vėl nesugebėjo susitvarkyti su savo padavimais ir patyrė netikėtą pralaimėjimą jau ketvirtame „French Open“ turnyro etape.

Šiame susitikime R.Gasquet laimėjo 73-is proc. savo pirmųjų padavimų, o japonas atsakė taškais pabaigdamas 62-u proc. savo pirmųjų kirčių. K.Nishikoris padarė 45-as neišprovokuotas klaidas, o prancūzas suklydo 19-a sykių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius