Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 04

„US Open“ pusfinalyje dėl vietos finale kovos Serena Williams ir Jekaterina Makarova

Atvirajame JAV teniso čempionate (US Open), kurio bendrą prizų fondą sudaro 36 mln. dolerių, paaiškėjo ir antroji pirmoji moterų vienetų varžybų pusfinalio pora. Dėl vietos finale kovos penkiskart (1999, 2002, 2008, 2012 ir 2013 metais) šį turnyrą laimėjusi bei favorite laikoma pajėgiausia planetos tenisininkė amerikietė Serena Williams bei septynioliktoji pagal reitingą rusė Jekaterina Makarova.
Jekaterina Makarova
Jekaterina Makarova / „Scanpix“ nuotr.

Trečiadienį ketvirtfinalio mače šeštojo čempionės titulo siekianti S.Williams per 63 minutes 6:3, 6:2 nugalėjo vienuoliktą pagal skirstymą italę Flavią Pennettą, kuria praėjusiais metais Niujorke buvo pavykę iškopti į pusfinalio etapą. Tai buvo šeštoji iš eilės JAV tenisininkės pergalę prieš varžovę tarpusavio mačuose.

Savo ruožtu J.Makarova ketvirtfinalyje per 87 minutes taip pat dvejuose setuose - 6:4, 6:2 - įveikė šešioliktą raketę baltarusę Viktoriją Azarenką, bei didžiojo kirčio serijos turnyro pusfinalyje per savo karjerą žais pirmą kartą.

Pirmąją moterų vienetų varžybų pusfinalio porą sudarys 2009 metų pirmenybių Niujorke finalininkė ir dešimtoji pagal reitingą Danijos tenisininkė Caroline Wozniacki bei kinė Peng Shuai. Pastaroji tapo trečiąja kine po Li Na ir Zheng Jie, kuriai pavyko patekti į Didžiojo kirčio serijos turnyro vienetų pusfinalį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius