Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 07 31

Viktorija Azarenka ir Daniela Hantuchova išsibraukė iš turnyro Vašingtone

Buvusi pirmoji pasaulio raketė Viktorija Azarenka išsibraukė iš kitą savaitę Vašingtone prasidėsiančio Moterų teniso asociacijos (WTA) serijos turnyro. Baltarusijos tenisininkė pasitraukimą aiškino juntamais dešinio peties skausmais.
Viktorija Azarenka
Viktorija Azarenka / „Scanpix“ nuotr.

2012-ųjų ir 2013-ųjų metų Atvirojo Australijos čempionato nugalėtoja V.Azarenka paskutinį kartą „Didžiojo kirčio“ turnyrų pusfinalyje žaidė beveik prieš dvejus metus ir dabar prisipažino nežinanti, ar spės fiziškai atsigauti ir išsigydyti traumas iki greitai prasidėsiančio „US Open“ turnyro.

Baltarusijos tenisininkės vietą Vašingtono turnyre užims amerikietė Coco Vandeweghe. JAV atstovė visai neseniai pasiekė Vimbldono turnyro ketvirtfinalį, tačiau ten turėjo pripažinti Marijos Šarapovos pranašumą.

Iš pirmadienį prasidėsiančio „Citi Open“ turnyro dėl ligos pasitraukė ir slovakė Daniela Hantuchova, o Sarra Erani teigė, jog negalės dalyvauti varžybose dėl kairiojo kelio traumos. 

Tuo tarpu iš JAV sostinėje vyksiančio Profesionalų teniso asociacijos (ATP) serijos turnyro, kuriame žais ir geriausias Lietuvos tenisininkas Ričardas Berankis, išsibraukė jaunoji Australijos žvaigždė Thanasi Kokkinakis, kuris kol kas nepateikė aiškios pasitraukimo priežasties.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius