Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 01 13

Vilniaus teniso akademijos lyderiai jėgas išbandys tarptautiniame turnyre Lenkijoje

Ščecine, Lenkijoje, nuo sekmadienio vyksta tarptautinis ITF serijos jaunių iki 18 metų teniso turnyras „Magnolia Cup 2015“. Pagrindiniame turnyre dalyvauja 64 dalyviai iš 14 Europos valstybių. Tarp jų – keturi Vilniaus teniso akademijos auklėtiniai.
Gabija Drūteikaitė/Organizatorių nuotr.
Gabija Drūteikaitė/Organizatorių nuotr.

Sėkmingai kvalifikacinį turnyrą įveikė ir į pagrindines varžybas pateko šešiolikmetis Simonas Norvaišis, abiejuose kvalifikacinio turnyro etapuose įveikęs turnyro šeimininkus Lenkijos tenisininkus. Pirmajame etape rezultatu 7:5, 6:4 nugalėjo Tomaszą Dudeką, antrajame – 6:1, 6:7 (5), 6:0 vienmetį Mikolajų Wrzolą.

Po kvalifikacinio turnyro į pagrindines varžybas pateko ir kita Vilniaus teniso akademijos auklėtinė Gerda Zykutė. Kad patektų į pagrindinį turnyrą, G. Zykutei pakako įveikti vieną priešininkę. Po trijų setų kovos rezultatu 6:2, 2:6, 6:2 ji įveikė Latvijos tenisininkę Kristą Cerpiną.

Dėl turimo tarptautinio reitingo į pagrindines varžybas iš karto pateko Paulina Bakaitė ir Gabija Drūteikaitė (Vilniaus teniso akademija).

Šiandien prasidėsiančiame pirmajame turnyro rate P. Bakaitės priešininkė bus antroji pagal skirstymą turnyre Ukrainos tenisininkė Anastasija Šošina. G. Drūteikaitė susitiks su vardinį kvietimą į turnyrą gavusia lenke Karolina Jaszkiewicz. G. Zykutės laukia akistata su po kvalifikacinio turnyro į pagrindines varžybas patekusia turnyro šeimininke Maja Pindelska, o S. Norvaišis varžysis su Rusijos tenisininku Savrijanu Danilovu.

Tarptautinis ITF serijos jaunių teniso turnyras „Magnolia Cup 2015“ Lenkijoje vyks iki sekmadienio, sausio 18 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius