-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2015 11 27

Flavia Pennetta dėkoja vaikino išdavystei už iškovotą „US Open“ trofėjų

Jokia paslaptis, kad Flaviai Pennettai išsiskyrimas su Ispanijos tenisininku Carlosu Moya buvo labai skaudus. Jis italę išdavė su kita moterimi. Tačiau „US Open“ čempionė dėkoja savo neištikimam draugui ir teigia, kad jeigu jų pora būtų nesubyrėjusi, tai ji niekad nebūtų laimėjusi „Didžiojo kirčio“ turnyro.
Flavia Pennetta ir Fabio Fogninis
Flavia Pennetta ir Fabio Fogninis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Norėčiau jam labai padėkoti, – teigė F.Pennetta. – Galbūt jei būtume kartu, mano gyvenimas būtų visai kitoks. Manau, kad viskas atsitinka dėl priežasties, todėl jeigu nebūtume išsiskyrę, tikriausiai nebūčiau „Didžiojo kirčio“ turnyro čempionė.“

F.Pennetta šiuo metu susitikinėja su kitu tenisininku. Naujoji jos simpatija charizmatiškas, bet karšto būdo Fabio Fogninis. 

„Juokinga, nes niekuomet nežinai ką jis gali iškrėsti, – pasakojo F.Pennetta. – Jeigu tikiesi tobulo ir tylaus vyruko, tuomet nesikreipk į Fabio. Tačiau jeigu nori ko nors išdidaus ir talentingo tuomet jis nuostabus.“

F.Pennetta paskelbė apie savo karjeros pabaigą po sensacingos pergalės „US Open“ turnyro finale. Italijos tenisininkė teigia, kad nekantrauja kasdien pabusti ryte iš anksto nesusiplanavusi dienos, nes anksčiau suplanuota būdavo kiekviena minutė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius