Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 01 13

Patikėjusiam Ričardo Berankio stebuklu Melburne galimybė praturtėti tūkstančius kartų

Ričardo Berankio galimybės laimėti prestižinį „Australian Open“ turnyrą prilyginamos skrydžiui į mėnulį, tačiau jeigu toks stebuklas nutiktų ir atsirastų bent vienas žmogus tuo patikėjęs, jis galėtų susižerti įspūdingą kraitį.
Teniso aistruolis
Teniso aistruolis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Lažybų bendrovė „Orakulas“ pastatytą pinigų sumą už R.Berankio triumfą „Australian Open“ turnyre padaugins net 1111-a kartų. Tai reiškia, kad pastačius bent vieną eurą, sėkmės atveju, besilažinantis žaidėjas atsiims keturženklę sumą. 

„Sezono pradžioje teniso pasaulyje sensacijų netrūksta. Ir apskritai, geriau negyventi, negu visai netikėti - linksmai nusiteikęs kalbėjo lažybų bendrovės „Orakulas“ vadovas Erikas Vainikonis. – „Australian Open“ yra didelė teniso šventė ir mes tai norėjome pažymėti. Galvojam, kad jeigu yra žmogus, kuris tiki R.Berankio triumfu Melburne, jam turi būti ir deramai atlyginta. O ir šiaip, tokį bilietą visai smagu turėti atsiminimui.“

Geriausiai laimėti „Australian Open“ turnyrą vertinamos Novako Džokovičiaus galimybės – 1,90. Antroje vietoje Rogeris Federeris – 6. Trečias Rafaelis Nadalis – 7,5. Pastačius pinigus už geriausią Latvijos tenisininką Ernestą Gulbį, suma, sėkmės atveju, pasididintų šimtą kartų.  

Norint laimėti „Didžiojo kirčio“ turnyrą Melburne tenisininkams reikės įveikti septynis varžovus. „Australian Open“ turnyras prasidės sausio 19-ą dieną. Čempiono titulą gins ketvirta pasaulio raketė Stanislas Wawrinka.

R.Berankis pasaulio reitinge užima 84-ą vietą. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius