Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 14

Rogeris Federeris spalio mėnesį apsilankys pas popiežių Pranciškų

2016 metų sezoną baigęs Rogeris Federeris priėmė popiežiaus Pranciškaus kvietimą dalyvauti jo rengiamoje konferencijoje ir spalio mėnesį ketina vykti į Vatikaną. Čia spalio 5-7 dienomis susirinks apie 150 įvairių sporto šakų atstovų, kurie diskutuos apie tai, kad sporto pagalba galima skleisti geras vertybes ir įkvėpti jaunimą.
Rogeris Federeris
Rogeris Federeris / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Į Vatikaną spalio mėnesį susirinks 150 dabartinių sportininkų, praeities legendų bei komandų vadovų, kurie dalyvaus konferencijoje pavadinimu „kaip sportas gali pasitarnauti žmonijai?“.

Popiežiaus Pranciškaus rengiamoje konferencijoje jau sutiko dalyvauti ledo ritulio legenda Patas LeFontaine'as, futbolo legenda Pele, buvęs Kinijos krepšininkas Yao Mingas bei minėtasis tenisininkas iš Šveicarijos.

Konferencijoje taip pat bus ieškoma sąsajų tarp sporto bei tikėjimo ir ką jie reiškia šiame modernių technologijų amžiuje.

Primename, kad R.Federeris jau baigė 2016 metų sezoną dėl kelio traumos. Tenisininkas ketina daugiau laiko skirti poilsiui, o į aikštę sugrįžti 2017-ųjų sezono pradžioje.

Šiuo metu šveicaras yra septintoje ATP reitingo vietoje, o iki metų pabaigos greičiausiai paliks pirmąjį reitingo dvidešimtuką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius