Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 10 26

„Fenerbahče“ liaupsinęs Šaras: „Visada sunku žaisti Stambule“

Visas dvylika pergalių per abu turnyrus iškovojusi Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ sėkmingą ruožą antradienio vakarą bandys pratęsti Stambule prieš vietos „Fenerbahče“.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Euroleague via Getty nuotr.

2021-2022 metų sezono starte dar nė vienai komandai nepavyko išspręsti „Barcelona“ ekipos rebuso.

Šaro vyrukai su 5 pergalėmis sąskaitoje dalijasi pirmąja vieta Eurolygoje su Milano „Olimpia“, tuo metu Ispanijos čempionate „Barcelona“ yra vienvaldė lyderė – visos 7 pergalės.

Dvigubą savaitę katalonai pradės dvikova prieš Stambulo „Fenerbahče“, kuri 2 pergalėmis ir 3 pralaimėjimais šiuo metu žygiuoja 10-oje Eurolygos vietoje.

„Visada sunku žaisti Stambule. Nuostabi atmosfera padeda šeimininkams. Šį sezoną „Fenerbahče“ surinko atletiškesnę komandą, galvodama apie kietesnį žaidimą ir geresnę gynybą. Jie gali žaisti dideliu penketu, gali keisti ginamaisiais, turi ir du gynėjus, kurie yra puikūs spaudžiant kamuolį“, – sakė Šarūnas Jasikevičius.

45-erių lietuvio laukia akistata prieš Lietuvos rinktinę 1995-ųjų Europos čempionato finale skandinusį serbą Aleksandrą Džordževičių, kuris į Eurolygos turnyrą sugrįžo po trejų metų pertraukos.

„Žaisime dar prieš vieną komandą, kuri sezoną pradėjo puikiai. „Barcelona“ yra viena turnyro favoričių, tad mūsų motyvacija bus aukščiausio lygio. Po pralaimėjimo Madride ir daug energijos pareikalavusios kelionės į Bursą, turėjome atsistatyti psichologiškai ir fiziškai. Dabar turime koncentruotis į puikų varžovą, suprasti jų stiprybes. Tai fiziška komanda, turinti daug aukštų žaidėjų, daug patyrusių ir universalių krepšininkų. „Barcelona“ yra patyrusi ir galinga ekipa, tad turime parodyti geriausią savo veidą bei palaikomi savų sirgalių siekti pergalės. Tai bus puikios intensyvios Eurolygos rungtynės. Turėsime būti protingi, jei norime laimėti“, – sakė „Fenerbahče“ strategas.

Rungtynių pradžia – 20.45 val. Lietuvos laiku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius