Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

6 paprasti patogumai, kuriuos smagu turėti kiekviename automobilyje

Idealiai ergonomiškų automobilių nebūna. Kiekvienas modelis turi ką nors ypatingo. Todėl būtų smagu kaip mozaiką iš tokių detalių sudėlioti vieną smagią ir patogią transporto priemonę. Pateikiame vartotojus sužavėjusių nebrangių patogumų sąrašą pagal „Wroom“ versiją.
skoda laikiklis
Telefono laikiklis

Žinoma, kiekvienas ne pačių prabangiausių automobilių gamintojas prisigalvoja smulkmenų, kurios suteikia prekei papildomos vertės. Juk, pirkdami „Audi A8“, negalvojate, kiek patogių dėžučių daiktams susidėti yra šiame automobilyje. Tuo tarpu kokiame nors „Citroen Picasso“ arba „Suzuki Wagon R“ tokių dalykų apstu. Bet pažvelkime į naujausius modelius ir naujausias siūlomas buitines smulkmenas, kurios nereikalauja investicijų ar išmaniųjų technologijų, bet teikia džiaugsmo.

Suzuki Wagon R
Suzuki Wagon R

1. Puodelių laikikliai. Juos turi visi modeliai. Bet „Škoda“ čia išsiskiria patogumu. Šis gamintojas turi šūkį „Simply clever“. Tai – nebūtinai sudėtingi ir brangūs – veikiau paprasti ir nedaug kainuojantys patogumai. Čekų gamintojo puodelių laikiklis – tiesiog genialus. Ne tik prilaiko stiklinę ar puodelį, o tiesiog jį užfiksuoja. Todėl, norint atsukti mineralinio vandens kamštelį, pakanka spustelėti jį žemyn ir pasukti.

VIDEO: ŠKODA Superb - Easy Open Cup Holder

2. Ir vėl čekiška „Škoda“. Ir vėl nebrangus, bet labai patogus dalykas – standus mobiliojo telefono laikiklis.

VIDEO: Simply Clever: Ice Scraper

Jam į porą puikiai tiktų to paties gamintojo stiklų gremžtukas (atlieka ir didinamojo stiklo funkciją).

3. Specialus „Ford Focus“ lizdas navigacijai/registratoriui.

fordass

Šie du elektriniai prietaisai jau seniai tapo mūsų kasdienybe. Kai kurie vairuotojai nuolat naudojasi vienu arba kitu. Tačiau tik „Ford“ sugalvojo palengvinti vairuotojų dalią ir suprojektavo energijos šaltinį prie pat priekinio stiklo. Tokiu būdu nereikia painiotis laiduose, tiesiant juos per konsolę.

Tiesa, vienas trūkumas – „Ford“ tokius lizdus montuoja tik Rytų rinkoms skirtiems automobiliams. Kitas protingas žingsnis būtų (bent jau kokioje Rusijos rinkoje) – įmontuotas stacionarus registratorius.

prozekt

4. Žibintuvėlis, kurį rasite „Jeep“, „Citroen“ ir kituose automobiliuose.

Šviesos šaltinio prisireikia labai dažnai: naktį ar vakare ieškant pamesto daikto, keičiant ratą... Dar patogiau, jei žiebtuvėlis yra patogiai tvirtinamas – tarkime, magnetu prie sparno.

Žinoma, galima žibintuvėlį nusipirkti ir prekybos centre. Bet, įmetę jį į bagažinę, greičiausiai pamiršite. O kur garantija, kad per ilgą laiką baterijos neišsikraus?

Todėl savo nuolatinę vietą turintis šviesos šaltinis – puikus pasiūlymas.

sketis

5. Skėtis durelėse. Tokiu patogumu savo pirkėjus apdovanoja „Rolls-Royce“ ir „Škoda“ (prabangesnės modifikacijos). Juk tikrai patogu. Skėtis nesimėto bagažinėje, nebilda, o tyliai tūno durelėse. Beje, naujausiuose „Superb“ modeliuose komplektuojami jau ne vienas, o du skėčiai.

Bėgeliai
Bėgeliai

6. Bagažo tvirtinimo laikikliai. Daugelis gamintojų siūlo brangias „bėgelių“ sistemas. Žymiai pigesnis variantas – kabliukai, limpantys kampuočiai ir tinkleliai. Juos rasite „Toyota“, „Citroen“, „Škoda“ ir kt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius