Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atnaujintas „Hyundai i40“ jau Lietuvoje

Į Lietuvos naujų automobilių prekybos salonus jau atkeliavo atnaujintas „Hyundai i40“ sedanas ir universalas. Automobiliuose atnaujinta visa variklių linija bei pradėta montuoti 7 pakopų, dviejų sankabų pavarų dėžė.
Atnaujintas „Hyundai i40“
Atnaujintas „Hyundai i40“

Naujojo „Hyundai i40“ salono matmenys yra vieni didžiausių šioje automobilių klasėje. Sedano bagažinės talpa - 525 litrai, o universalo bagažinės talpa kinta nuo 553 litrų su pakeltais visų sėdynių atlošais iki 1719 litrų su nuleistais galinių sėdynių atlošais.

„Hyundai i40“ įmontuotos modernios saugumo sistemos – išvengimo, juostos laikymosi, saugaus greičio informavimo ir daugelis kitų, o 9 oro saugos pagalvės ir vaikų saugos kėdučių tvirtinimo sistema ISOFIX užtikrins didžiausią keleivių saugumą. Kuriant saugumo užtikrinimo įrangą, buvo siekiama aukščiausio 5 žvaigždučių įvertinimo „Euro NCAP“ testuose.

Atnaujintas „Hyundai i40“
Atnaujintas „Hyundai i40“

Tiek pirkdamas sedaną, tiek universalą, pirkėjas galės pasirinkti, kokia širdis plaks po jo kelionės draugo variklio gaubtu. Lietuvos pirkėjams siūlomos trys variklio versijos: benzininis GDi 1,6 litro/135 AG su 6 pakopų mechanine pavarų dėže ir du dyzeliniai CRDi 1,7 litro tūrio varikliai, kurių vienas 116 AG su 6 pakopų mechanine pavarų dėže, o antrasis – 141 AG, su 7 pakopų pavarų dėže su dviguba sankaba. 

Prekyba naujuoju „Hyundai i40“ jau prasidėjo. Sedano kaina „Inchcape Motors“ salonuose prasideda nuo 20 490 eurų, universalo nuo 21 490 eurų.

Atnaujintas „Hyundai i40“
Atnaujintas „Hyundai i40“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius