-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Audi“ kviečia į atvirų durų dienas

Norite sužinoti viską apie „Audi“? O gal domitės automobilizmu? Gal ketinate dirbti šioje srityje, todėl Jums smalsu, kaip dirba ir gyvena autosalonas? Tuomet gegužės 29-31 d. užsukite į „Atvirų durų dienas”, kurias rengia „Audi“ atstovaujanti įmonė „Moller Auto Vilnius”
„Moller Auto Vilnius”
„Moller Auto Vilnius” / Organizatorių nuotr.

„Atvirų durų dienų“  metu rengiamose ekskursijose bus galima susipažinti su visa „Audi“ modelių palete, o ypač – su „Audi A3“, 2014-ųjų „Pasaulio metų automobiliu”. Bus pristatyta naudotų „Audi“ automobilių kokybės programa. 

Lankytojai iš arti galės susipažinti su serviso darbų specifika ir pamatyti naujausią „Audi“ serviso įrangą. Bus pristatoma „Audi“ serviso „Tiesioginio automobilio priėmimo” paslauga, skirta paslaugų kokybei gerinti bei klientui suteikia žymiai daugiau sprendimo galios. Tai paslauga, kai automobilio apžiūra atliekama kartu su klientu, čia pat nustatant gedimus ir siūlant optimaliausius sprendimus.

Organizatorių nuotr./„Moller Auto Vilnius”
Organizatorių nuotr./„Moller Auto Vilnius”

Senesnių „Audi“ savininkams tikrai bus įdomūs fiksuotų kainų paketai, garantuojantys geriausią darbų kokybės ir „Audi“ standartų santykį. O norinčių pasitikrinti savo žinias ir jėgas, lauks specialios praktinės užduotys „Audi“ servise.

„Moller Auto Vilnius“ programa bus įdomi ne tik ketinantiems įsigyti „Audi“ automobilį ar jų savininkams. Laukiamas kiekvienas, kurį domina aukščiausio lygio automobilių verslas. 
Ekskursijos po „Audi“ centrą vyks gegužės 29-31 d., du kartus per dieną: 29-30 d. – 11 ir 15 val., o 31 d. – 11 ir 14 val.

Organizatorių nuotr./„Moller Auto Vilnius”
Organizatorių nuotr./„Moller Auto Vilnius”

Visų lankytojų patogumui siūloma išankstinė registracija. Užsiregistruoti galima tel. 8 5 238 80 11, el. paštu: audi@moller.lt arba tiesiogiai internetu. Registracijos formą rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius