Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Audi“ naujienų lietus: Vilniuje pristatyti nauji TT, A6 bei A7 modeliai

„Audi“ šių metų pabaigoje pristatė naujienas, su kuriomis entuziastai galėjo susipažinti tik automobilių parodose. Vilniuje, „Moller auto“ salone, trečiadienio vakarą pristatyti naujasis TT kupė ir rodsteris bei atnaujinti A6 ir A7 sedanai.
Naujų „Audi“ modelių pristatymas „Moller auto“ salone
Naujų „Audi“ modelių pristatymas „Moller auto“ salone / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Naujųjų „Audi“ modelių pristatyme susirinko žurnalistai ir „Moller auto“ klientai iš visos Lietuvos. Ne vienas jų jau užsisakė naujuosius TT, A6 ar A7 bei po kelių mėnesių iš salono Vilniuje išvažiuos naujutėlaičiu automobiliu.

Atnaujintas „Audi A6“ jau dalyvavo Lietuvos „Metų automobilio 2015“ konkurse, tačiau į finalinį septynetuką nepateko.

Naujasis TT jau spėjo ne tik sužavėti daugumą jį mačiusių žmonių, bet ir laimėti vieną kitą apdovanojimą – „Automotive Brand Contest“ kasmet organizuojamuose rinkimuose „Audi TT“ išrinktas „Metų inovacija“.

Trečiosios kartos „Audi TT“ yra gerokai ekologiškesnis nei jo pirmtakai. Ne tik variklio emisijose, kurios mažesnės 11 proc. – visas TT gamybos procesas yra ekologiškas ir, „Audi“ inžinierių skaičiavimu, per visą automobilio eksploatacijos laikotarpį, vos nuriedėjus nuo surinkimo konvejerio iki jo palydų į metalo laužą, kiekvienas trečiosios kartos „Audi TT“ sugeneruoja net pusšeštos tonos mažiau šiltnamio efektą sukeliančių dujų.

Didžiausia TT naujovė – „Audi virtual cockpit“ prietaisų skydelis. Jame įprastą spidometrą ir tachometrą pakeitė LCD ekranas, kuriame gali būti rodomi tiek pagrindiniai automobilio parametrai, tiek navigacijos žemėlapis.

Šiemet „Audi“ taip pat atnaujino A6 bei A7 šeimynas. Automobiliai atšviežinti minimaliai – pakeistos žibintų formos, atnaujinti varikliai bei pavarų dėžės ir kelios komplektacijų ypatybės.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius