Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Audi“ plečia ekologiškų automobilių gamą

„Audi“ plečia degalus taupančių „Ultra“ modelių asortimentą. Naująjį A3 kūrėjai į gyvenimą paleis su nauju, 148 AG 1.4 TFSI benzininiu varikliu su turbokompresoriumi. Variklį bus galima rinktis kartu su mechanine pavarų dėže arba 7 pavarų „S tronic“ automatine pavarų dėže. Variklis gali būti derinamas su visomis keturiomis A3 kėbulo versijomis: trijų durų modeliu, penkių durų „Sportback“, sedanu ir kabrioletu.
„Audi A3“
„Audi A3“ / Gamintojo nuotr.
Temos: 2 Audi „Audi A3“

Keturių cilindrų variklis turi „Cylinder on demand“ technologiją, kuri padeda A3 100 kilometrų nuvažiuoti tik su 4,7 l degalų, kas, žinoma, sumažina ir išmetamo CO2 kiekį iki vos 109 g/km. Tačiau tai nereiškia, kad tai daro A3 lėtu automobiliu: nuo 0 iki 100 km/h jis įsibėgės per 8,1 sekundės , o maksimalus greitis yra 220 km/val.

„Audi“ taip pat paskelbė, kad A3 sedanas gaus „Ultra“ versiją su 109 AG 1,6 litro TDI varikliu. A3 sedanas „Ultra“ vidutiniškai sunaudos 3,3 l/100 km ir išmeta vos 88 g CO2 vienam kilometrui.

„Audi“ jau išleido 12 „Ultra“ modelių su TDI ir TFSI varikliais A4, A5, A6 ir A7 modeliuose, ir dabar iš viso turi 22 „Ultra“ modelius savo asortimente.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius