-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Autobrava“ tapo oficialia „Jeep“ atstove Lietuvoje

Nuo šių metų įgaliotąja „Chrysler“, „Jeep“ ir „Dodge“ atstove Baltijos šalyse tapusi Estijos bendrovė „Silberauto“ oficialiu partneriu Lietuvoje ir Latvijoje pasirinko UAB „Autobrava“. Toks sprendimas buvo priimtas, remiantis sėkmingu „Chrysler Group LLC“ ir „Fiat S.p.A.“ sandoriu, kurio pagrindu italų koncernas tapo JAV automobilių koncerno kontrolinio akcijų paketo (52 proc.) valdytoju.
„Jeep“ Paryžiaus automobilių parodoje
„Jeep“ Paryžiaus automobilių parodoje / Gamintojo nuotr.

Įgaliotoji „Fiat“ ir „Alfa Romeo“ atstovė Baltijos šalyse „Autobrava“ nuo šiol rūpinsis sparčiai populiarėjančių „Jeep“ visureigių prekyba ir techniniu jų aptarnavimu Lietuvoje ir Latvijoje. Tuo tarpu Estijoje šią automobilių markei atstovauja „Silberauto“ įmonė „Silberauto Eesti“.

„Šio partnerio pasirinkimą lėmė tai, jog „Autobrava“ demonstruoja puikius rezultatus Lietuvos rinkoje. Todėl tikime, jog šių partnerių profesionalumas padės pasiekti užsibrėžtų padavimų tikslų tiek Lietuvoje, tiek Latvijoje“, – teigia „Silberauto“ valdybos narys Peeteris Sergo.

Anot jo, tikimasi, jog po pirmųjų bendradarbiavimo metų „Jeep“ visureigiai Baltijos šalyse užims 1 proc. rinkos dalies.

UAB „Autobrava“ vadovo Lino Paulausko teigimu, ši partnerystė yra ne tik puikus įmonės veiklos ir rezultatų pripažinimas, bet ir savotiškas iššūkis.

„Šią partnerystę vertinu kaip išskirtinę galimybę praplėsti mūsų veiklos ribas – iki šiol mūsų parduodami automobiliai buvo tik lengvieji, o dabar turėsime galimybę įžengti į kitą segmentą ir specializuotis visureigių pardavimo bei techninio aptarnavimo srityje“, – sako L.Paulauskas.

Jo teigimu, prekybą „Jeep“ visureigiais ir šių automobilių techninio aptarnavimo paslaugas įmonė pradės teikti birželio pabaigoje.

„Autobrava“ prekiaus populiariausiais „Jeep“ modeliais – „Jeep Grand Cherokee“ (nuo 160 tūkst. litų), „Jeep New Compass“ (nuo 72 tūkst. litų) ir „Jeep Wrangler“ (nuo 100 tūkst. litų).

UAB „Autobrava” yra įgaliotoji „Alfa Romeo” ir „Fiat” atstovė Baltijos šalyse. Įmonė užsiima prekyba naujais „Fiat“, „Fiat Professional“ ir „Alfa Romeo“ automobiliais, jų remontu bei prekyba atsarginėmis dalimis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius