Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laukiantiems naujos kartos „Chevrolet Corvette Z06“ – pirmoji užuomina

Pastarosiomis dienomis daugiausiai publikos dėmesio sulaukė žinia apie naujos kartos „Ford Mustang“ debiutą. Visgi nors nedidelę dalį jo perimti nori „Chevrolet“ atstovai. Jie į interneto platybes paleido pirmąją 2015 m. „Corvette Z06“ nuotrauką.
2015 m. „Chevrolet Corvette Z06“ užuomina
2015 m. „Chevrolet Corvette Z06“ užuomina / „General Motors“ nuotr.

Modelis turėtų debiutuoti Šiaurės Amerikos tarptautinėje automobilių parodoje ir kaip teigia gamintojas yra sukurtas taip, kad dėl unikalaus variklio, važiuoklės ir aerodinamikos detalių suteiktų superautomobilio lygio dinamiką.

Pirmoji nuotrauka neatskleidžia labai daug informacijos apie modelį, kurio taip laukia sportinių automobilių entuziastai. Galima pasakyti tik tiek, kad Z06 turės iš anglies pluošto kompozicinių medžiagų pagamintus slenksčius, oro įsiurbimo angas galiniuose sparnuose ir „Michelin“ padangomis apautus unikalius lengvojo lydinio ratlankius.

Kol kas nėra žinių apie tai, koks variklis suks galinius sportinio kupė ratus. Neoficialiai kalbama, kad tai bus atmosferinis 7,0 l darbinio tūrio, V8 tipo agregatas, kurio maksimali galia sieks 600 AG. Jeigu šis skaičius pasitvirtins, Z06 turės tik 32 AG mažiau nei praeitos kartos ZR1.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius