Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ford Transit“ keliauja į JAV ir čia pakeis 53 metus gamintą furgoną

Nors „Ford Transit“ labai gerai pažįstamas pavadinimas europiečiams, amerikiečiai gana atsargiai žiūri į šį keistą, naują, galiniais ratais varomą furgoną, kuris atėjo pakeisti jų mylimą ir legendinį E-serijos modelį. „Ford“ nusiteikę pradėti pardavinėti automobilius visoje JAV ir Kanadoje šią vasarą.
„Ford Transit Van“
„Ford Transit Van“ / „Ford“ nuotr,

„Mes džiaugiamės galėdami padėti mūsų laivynui ir kitiems verslo klientams Šiaurės Amerikoje su naujuoju „Transit“, – sakė Kumaras Galhotra, „Ford“ viceprezidentas.

„Transit“ yra sukurtas atlaikyti visus sunkumus ir yra vienas geriausių „Ford“. Šį modelį kūrėme remdamiesi įgyta patirtimi iš mūsų dešimtmečių vadovavimo komercinių transporto priemonių rinkai JAV ir Europoje“, – pridūrė jis.

JAV rinkai skirtas „Transit“ bus varomas V6 benzininiais varikliais: 275 AG 3,7 litro arba 310 AG 3,5 litro „EcoBoost“ turbininio variklio arba kiekvieno Europos vairuotojo pageidautino pasirinkimo – 3,2 litro penkių cilindrų 185 AG dyzelinio variklio. Jis turi didžiausią sukimo momentą – 350 Nm, kuris pasiekiamas tarp 1500 – 2500 variklio sūkių, o didžiausia galia pasiekiama ties 3000 aps./min.

Kitas „Transit“ pranašumas prieš „Ford E-Series“ yra jo naudingoji keliamoji galia. Jis gali vežti apie 300 kilogramų daugiau nei senasis furgonas (2,1 tonos iš viso), o vilkimo galia yra 3,4 tonos.

Atsižvelgiant į ekonomiką, „Ford“ benzininių variklių degalų sąnaudos bus 16,8 l/100km mieste, 12,4 l/100 km užmiestyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius