Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„General Motors“ Kinijoje už 1,3 mlrd. JAV dolerių statys gamyklą

Panašu, kad „General Motors“ siekia nepalikti „Volkswagen“ grupės ramybėje. Amerikiečiai puikiai supranta, kad be Kinijos gerų rezultatų nepasieks, todėl paruošė grandiozinės gamyklos projektą.
„General Motors“ būstinė
„General Motors“ būstinė / Gamintojo nuotr.

Remiantis „Bloomberg“ duomenimis, 1,3 mlrd. JAV dolerių (apie 3,42 mlrd. Lt) vertės gamykla bus statoma Šanchajaus Jinqiao zonoje. Statybų darbai turėtų prasidėti jau šių metų birželį, o per metus šiame surinkimo fabrike bus pagaminama apie 150 tūkst. automobilių.

Praėjusiais metais „Cadillac“ Kinijoje pardavė tik 30 tūkst. automobilių – daugiau nei 10 kartų mažiau už konkurentus. „Audi“ per 2012-uosius metus pardavė 400 tūkst. mašinų, o BMW – 11 kartų daugiau nei amerikiečiai – 330 tūkst.

Pranešama, kad Kinijoje pastatytame fabrike bus surenkami „Cadillac XTS“ sedanai – taip amerikiečiai sutaupys didelį 25 procentų nuo automobilio vertės importo mokestį.

Negana to, „General Motors China“ prezidentas Bobas Socia tvirtina, kad Kinijoje surinkti „Cadillac“ automobiliai bus gabenami į Jungtines Amerikos Valstijas. Įdomu, ar patys JAV gyventojai bus patenkinti, vairuodami „tikrą, amerikietišką automobilį“ su „Made in China“ ženkliuku...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius