Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gražesnis už katafalką: pikapas „Mercedes Benz“ su visais privalumais

15min jau rašė apie prabangiausią Lietuvoje katafalką „Mercedes Benz“, važinėjantį Vilniuje. Su reguliuojama pneumatine pakaba. Tačiau ties šia riba tiuningo meistrų išmonė nesibaigia: skelbimų portaluose galima rasti parduodamų net iš E klasės pikapų su visais privalumais!
„Mercedes Benz“ pikapas
„Mercedes Benz“ pikapas / „Binz“ nuotr.

Šis nepaprastas modelis tikrai patrauks dėmesį, todėl jo ištroškusiems žmonėms toks pirkinys – pats tas. Be to, automobiliu galima vežioti krovinius, tad kokiam nors ES paramą gaunančiam ūkininkui jis labai tiktų, rašo trucker.lt.

Automobilį sukūrė automobilių tobulinimo ateljė „Binz“, tam panaudojusi 1999 m. universalą E280. „Donoras“ buvo pasirinktas maksimalios sąrangos – su reguliuojama pakaba, odiniu salonu ir visais patogumais, kuriuos tuomet galėjo pasiūlyti gamintojas. Automobilio važiuoklė buvo pailginti, o gale, vietoj bagažinės, sumontuotas krovinių skyrius.

Kadangi automobilis išsaugojo visas keturias duris ir antrą sėdynių eilę, jį galima priskirti pikapams su dviguba kabina.

Pardavėjo teigimu, buvo pagaminti tik trys tokie automobiliai. Jų kaina (kol buvo nauji) prasidėjo nuo 100 000 JAV dolerių. Prabėgus ketvirčiui amžiaus ir nuvažiavus 150 000 mylių, už automobilį norima „tik“ 25 000 JAV dolerių. Pirktumėt?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius