Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Infiniti“ iki 2016 m. Europoje planuoja parduoti 100 000 automobilių

„Renault-Nissan“ generalinis direktorius Carlo Ghosnas užsibrėžė solidų tikslą. Vadovas tikisi, kad iki 2016 m. Europoje „Infiniti“ automobilių pardavimai išaugs 100 tūkstančių vnt. Pernai metais kompanija pardavė 12 500 automobilių.
„Infiniti Essense“
„Infiniti Essense“ / Gamintojo nuotr.

Tiesą sakant, „Nissan“ viliasi, kad brangių automobilių pardavimą pavyks padidinti ne tik Europoje, įskaitant Rusiją ir Turkiją. C.Ghosn užmojis – trigubai didesni pardavimai visame pasaulyje. Praėjusiais metais kompanija iš viso pardavė 146 tūkstančius „Infiniti“ automobilių, o iki 2016 m. vadovas norėtų visame pasaulyje parduoti 500 tūkstančių vnt.

„Infiniti“ turėtų „užkariauti pasaulį“ su nauju „compact-premium“ klasės modeliu. Europoje gaminamas modelis rinkoje varžysis su „Audi A3“, BMW 1 serija ir „Mercedes-Benz“ A klase. Dizaino detales jis pasiskolins iš „Etherea“ koncepcinio modelio, kuris buvo pristatytas 2011 m. Ženevos automobilių parodoje.

Serijinę  modelio versiją gamins Austrijos kompanija „Magna Steyr“. Lenkijos spaudoje pasirodė žinių, kad „Magna Steyr“ „Infiniti“ modelį gamins „FSO-Daewoo“ gamykloje Varšuvoje. „Automotive News Europe“ duomenimis, „Magna Steyr“ galėtų pagaminti 50-60 tūkstančių „Etherea“ modelių per metus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius