Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JAV parduodamas vienintelis pasaulyje juodas „Maserati MC12“

Vienintelis pasaulyje juodas „Maserati MC12“ ieško naujo šeimininko. Kiek daugiau nei 2 tūkst. km nuvažiavęs superautomobilis yra vienas iš 50-ies 2004-2005 metais pagamintų MC12, tačiau likę 49 nudažyti mėlynos ir baltos spalvų deriniu.
Vienintelis pasaulyje juodas „Maserati MC12“
Vienintelis pasaulyje juodas „Maserati MC12“ / Ferrariofnewportbeach.com nuotr.

Savo pasirodymo metais „Maserati“ superautomobilis buvo vienas greičiausių pasaulyje. MC12 iki 100 km/val. gali spurtuoti per 3,8 sek. bei pasiekti maksimalų 330 km/val. greitį. Šiandien tokie duomenys, palyginus su kitais superautomobiliais, įspūdžio nepaliktų, tačiau prieš dešimtmetį mažai kas gebėdavo viršyti 300 km/val. greitį.

„Maserati MC12“ varomas ta pačia jėgaine kaip ir „Ferrari Enzo“ – V12 tipo 6 litrų darbinio tūrio varikliu, išvystančiu 623 AG. 

2004-aisiais Ženevos automobilių parodoje pristatyto MC12, pagal pirminį planą, buvo planuojama gaminti 25 egzempliorius. Visi jie buvo išpirkti dar iki modelio pristatymo, tad „Maserati“ vadovai nusprendė gaminti dar vieną 25 rankomis surenkamų automobilių partiją.

Šiandien galima pamatyti mėlynų ar oranžinių MC12, tačiau šis juodas - vienintelis, kuris taip buvo nudažytas gamykloje. Bent jau taip rašo pardavėjas skelbime, kurį galite rasti paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius