Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip pasikeitė „Honda Civic Type-R“ serijinis modelis nuo koncepcinio?

Šiandien jau yra žinoma, kaip atrodo ir kokius duomenis turi „Honda Civic Type R“. Tačiau šiandieninis modelis, pristatytas Ženevos automobilių parodoje prieš kelias savaites, skiriasi nuo koncepto, pristatyto prieš metus.
Honda Civic type R
Honda Civic type R / carscoops.com

Taigi, kaip pasikeitė automobilio dizainas? Visų pirma, matomi akivaizdūs pokyčiai žibintuose. „Honda“ fanams ypač patiko priekinių žibintų LED išsidėstymas palei žibinto kraštus, o gale – žibintai įeinantys į automobilio aptaką (vadinamąjį spoilerį).

Akivaizdūs skirtumai matomi ir automobilio apdailos detalėse. Pavyzdžiui, priekyje esanti raudona juostelė, einanti palei buferio apačią, šiek tiek ištiesinga, automobilio šonai taip pat atrodo mažiau „agresyvūs“.

Taip pat nuspręsta panaikinti prie galinių automobilio posparnių esančias aušinimo angas, analogiškos angos priekyje – paliktos. Vietoje priešrūkinių žibintų, koncepciniame modelyje įtaisyti LED žibintai, einantys išilgai, o serijiniame modelyje juos pakeitė įprasti ovalo formos priešrūkiniai žibintai.

„Honda Civic Type-R“: serijinis modelis (kairėje) prieš konceptą (dešinėje)
„Honda Civic Type-R“: serijinis modelis (kairėje) prieš konceptą (dešinėje)

Ko gero labiausiai nuviliantis dalykas – automobilis pakeltas aukščiau su mažesnio dydžio ratais. O ir ratų dizainas šiek tiek skiriasi.

Tiek vienas, tiek kitas automobilis turi savų pliusų, tačiau daug kas sutiks, kad konceptas atrodo išties agresyviau ir sportiškiau, negu serijinis automobilis.

Pateikiame koncepcinio modelio (mėlyna spalva) ir jau pradėto gaminti (balta spalva) lyginamąsias nuotraukas.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius