Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kia Carens“ išrinktas geriausiu Škotijos vienatūriu

2013 m. Škotijos geriausio metų automobilio apdovanojimuose „Kia Carens“ automobilis buvo pripažintas geriausiu vienatūriu.
„Kia Carens“
„Kia Carens“ / „Kia“ nuotr.

Šį apdovanojimą „Carens“ modeliui skyrė teisėjų taryba, kurią sudaro apie automobilius rašantys Škotijos žurnalistai. Gegužės mėnesį pristatytą septynvietį „Kia Carens“ automobilį ypač pamėgo šeimos, kurios ieško universalaus automobilio, pasižyminčio didesne erdve ir komfortu.

„Mes esame sujaudinti, kad „Kia Carens“ modelis pelnė geriausio metų vienatūrio vardą. Tai „Carens“, kaip modernaus šeimyninio automobilio, universalumo ir funkcionalumo pripažinimas, ir esame tikri, kad šis modelis ir toliau bus populiarus tarp šeimų“, – sakė „Kia Motors UK“ prezidentas ir generalinis direktorius Paulas Philpottas.

„Praktiškas – nebūtinai nuobodus. Ir mūsų geriausiu 2013 m. vienatūriu pripažintas modelis tai įrodė be jokių abejonių. „Carens“ gali pasiūlyti erdvumą ir komfortą, malonumą vairuoti ir mažas išlaidas jūsų piniginei“, – teigė Škotijos automobilių tema rašančių žurnalistų asociacijos prezidentas Alisdair Suttie.

„Carens“ modelio kainos mūsų šalyje prasideda nuo 72,990 Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius