-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Kia Sportage“ triumfavo „Auto Bild“ 100 tūkst. kilometrų teste

Vokietijos žurnalo „Auto Bild“ surengtame 100 tūkstančių kilometrų ilgalaikiame teste dalyvavęs geriausiai Europoje parduodamas „Kia“ modelis pademonstravo aukštus rezultatus. Europoje pagamintas „Kia Sportage“ viso išbandymo metu nesusidūrė nė su viena problema ir buvo įvertintas 1 balu. Tai – maksimalus įvertinimas.
„Kia Sportage“
„Kia Sportage“

Šis rezultatas pastūmėjo „Kia Sportage“ į „Auto Bild“ rengiamų 100 tūkst. km ilgalaikių testų lyderio poziciją tarp kitų 33 iki šiol žurnalo išbandytų automobilių. Europoje pagamintas „Kia cee‘d“ taip pat neliko nepastebėtas. Jis įsitaisė „Auto Bild“ žurnalo geriausių modelių TOP10 sąraše.

„Sportage“ pranašumą taip pat patvirtino „Auto Motor und Sport“ žurnalo birželį surengtas 100 tūkst. kilometrų ištvermės testas, kurį „Kia“ visureigis taip pat įveikė be jokių nesklandumų. Tai pirmasis modelis žurnalo istorijoje, ištvermės teste nepademonstravęs nė vienos problemos. Kompaktinis „Kia“ visureigis sulaukė puikių atsiliepimų didžiausiame Vokietijos „J.D. Power Dependability Study“ patikimumo tyrime. Įvertinus savininkų atsiliepimus paaiškėjo, kad šio modelio sutinkamų problemų procentas yra mažiausias iš visų apklausoje dalyvavusių modelių.

Jeigu kalbėtume futbolo terminais, galėtume tai pavadinti „hat-trick“ – lyg trys vieno žadėjo pelnyti įvarčiai vienose varžybose

„Faktas, kad „Kia Sportage“ taip puikiai įveikė testus, iš tiesų neįtikėtinai džiugina. Jeigu kalbėtume futbolo terminais, galėtume tai pavadinti „hat-trick“ – lyg trys vieno žadėjo pelnyti įvarčiai vienose varžybose. Ši sėkmės istorija yra įspūdinga, tačiau jokiu būdu neatsitiktinė. 7-erių metų garantijos įsipareigojimai remiasi aukščiausiais kokybės standartais ir daugybės metų sunkaus darbo vaisiais. To pasekmė – neįtikėtinai puikūs testų rezultatai, tokie kaip aukščiausia pozicija „Auto Bild“ žurnalo „Quality Report 2015“ kokybės ataskaitoje. Pirkėjų pasitenkinimą taip pat atspindi ūgtelėję „Kia Sportage“ pardavimai“, – sakė „Kia Motors Deutschland“ generalinis direktorius Steffenas Costas.

„Sportage“ pardavimai Vokietijoje – 50 proc. didesni

2015 metais Vokietijoje „Kia Sportage“ sumušė naujus pardavimų rekordus. Drauge su 2016 m. sausį pasirodžiusiu ketvirtos kartos modeliu jo pardavimai dar labiau išaugo. Pirmąjį šių metų ketvirtį Vokietijoje buvo užregistruota 10317 „Kia Sportage“ modelių, t.y. 53,6 proc. daugiau, palyginus su tokiu pat periodu praėjusiais metais.

Naujasis „Kia Sportage“ pasižymi nauju savitu veidu bei gali pasiūlyti didesnę vidaus erdvę negu jo pirmtakas. Interjeras nenuvils aukštos kokybės medžiagomis ir geriausia įranga su komfortą suteikiančiais elementais, tokiais kaip sėdynių vėdinimo ir belaidė telefono įkrovimo funkcija, jutiklių valdomas bagažinės dangtis bei „Smart Parking Assist System“ parkavimo sistema (priklausomai nuo įrangos).

Penkių benzininių ir dyzelinių variklių (išvystančių 115-185 AG bei pasižyminčių iki 118 g/km CO2 emisijų kiekiu) gamai priklauso ir naujasis 1,6 litrų 177 AG T-GDI variklis.

„Auto Bild“ testuotojų komanda: „Tiesiog puikus“

„Auto Bild“ automobilių bandymų komisija įvertino ne tik automobilio patikimumą, bet ir techninę būklę bei pateikė savo įspūdžius, kuriuos patyrė testo metu.

Teste dalyvavo trečios kartos „Kia Sportage“ modelis su 2,0 litrų CRDi dyzeliniu varikliu, išvystančiu 184 AG galią, bei automatine transmisija ir visų varančių ratų pavara. Nuo 2014 m. birželio „Auto Bild“ komanda bandė „Kia Sportage“ kasdienėse situacijose įvairiomis sąlygomis. Komandos verdiktas skamba taip: „Tiesiog puikus – taip jo pergalė būtų apibūdinta, jeigu tai būtų buvusios futbolo rungtynės. Aukščiausias patikimumo balas, pagirtinos techninės charakteristikos ir dizainas 100 proc. atitinka Europos pirkėjų lūkesčius. Jau seniai „Kia“ automobiliai yra žinomi ne tik savo kaina. Šis prekinis ženklas meta rimtą iššūkį net vokiškiems konkurentams“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius