Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

KIA vietoje kiekybės renkasi kokybę

Automotive News šaltinio teigimu, Pietų Korėjos automobilių gamintojas planuoja pagerinti savo modelių kokybę. Panašu, jog KIA žengia tokiu keliu, kokiu kadaise patraukė Japonijos automobilių gamintojai.
„Kia“ ženkliukas
„Kia“ ženkliukas / Gamintojo nuotr.
Temos: 1 KIA

Vienas iš įtakingiausių kompanijos atstovų, Lee Sam-ungas teigia, jog KIA neplanuoja statyti naujų gamyklų bei didinti darbo tempo, siekdami pagaminti kuo daugiau automobilių. Sam-ungas mano, kad didesnis dėmesys kokybei gali lengviau pritraukti daugiau klientų bei pastebimai pakelti žmonių nuomonę apie šį Pietų Korėjos prekės ženklą.

Negana to, tam, kad koncernas išliktu konkurencingu, KIA inžinieriai stiprina darbuotojų pajėgas prie naujų automobilių projektavimo lentų. 2012-ųjų „Rio“ pasirodymas jau ne už kalnų, tačiau Lee Sam-ungas ackentavo ir tai, kad KIA planuoja išleisti du naujus elektromobilius: vieną – 2014-aisiais, o kitą – metais vėliau.

Tikėtina, jog pirmenybės suteikimas kokybei, gamintoją gali atvesti į didelę sėkmę: būtent tokia politika vadovavosi Pietų Korėjos kompanija „Samsung“ (žinoma, kitose srityse), sulaukusi milžiniško pripažinimo visame pasaulyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius