Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Koncepcinis „Volkswagen XL1“ su „Ducati“ motociklo varikliu gali debiutuoti Ženevoje

„Volkswagen XL1“ automobilis su galingu atmosferiniu varikliu bei kiek piktesne išvaizda (bent jau su platesnėmis arkomis bei atidengtais galiniais ratais) gali debiutuoti jau kitų metų kovą, tarptautinėje Ženevos parodoje.
„Volkswagen XL Sport“
„Volkswagen XL Sport“ / „Die Bild-Zeitung“ nuotr.

Nežinia, ar aiškėja tikroji „Volkswagen XL1“ projekto misija, ar tai – tik vėliau priimti sprendimai, tačiau panašu, kad šio gamintojo gamoje vietos atsiras dviem naujiems automobiliams, kurie turi labai daug ko bendro su „vieno litro automobiliu“.

Mat, 0,8 litro dviejų cilindrų TDI variklius su XL1 modelyje montuojamais elektros motorais gamintojas panaudos ir serijinėse hibridinėse „Up!“ versijose. Tuo tarpu 795 kg sveriančiame XL1 kėbule „Volkswagen“ gali sumontuoti „Ducati 1199 Panigale“ motociklo variklį.

Teigiama, kad šio automobilio debiutui gali būti pasirinkta tarptautinė kitų metų Ženevos paroda, tačiau nėra žinomas tikslus tokio projekto pavadinimas. Tikėtina, kad gamintojas rinksis iš dviejų variantų: „XL Sport“ arba XLR.

Pastarojo pavadinimo naudojimas „Volkswagen“ kompanijai būtų šiek tiek sudėtingesnis, nes „Cadillac“ anksčiau gamino XLR kabrioletą. Mažai tikėtina, kad VW dėl šio pavadinimo velsis į konfliktą su „General Motors“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius