Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lamborghini Aventador“ atšaukiamas?

Vos šiais metais pradėtas gaminti ir nedidele serija jau išleistas bei parduotas „Lamborghini Aventador“ modelis gali būti atšaukiamas dėl kol kas nežinomų masinių problemų.
„Lamborghini Aventador“
„Lamborghini Aventador“ / Algirdo Venskaus/waska.lt nuotr.

Prabangių automobilių savininkų socialinis tinklalapis Luxury4play.com šiandien pranešė, kad vienas „Aventador“ savininkų pranešė gavęs žinutę, jog nedelsdamas pristatytų neseniai įsigytą modelį į artimiausią „Lamborghini“ centrą. Nei kodėl tai būtina padaryti, nei laiko terminas, nei galimos pasekmės nėra nurodytos.

Tas pats tinklaraštis teigia, kad viso pasaulio „Aventador“ savininkai gavo tokias žinutes. Tačiau šis superautomobilis pardavinėjamas dar neilgai, tad „Lamborghini“ nerizikuoja didelėmis mobiliojo ryšio sąskaitomis – „Aventador“ savininkų skaičius turbūt vis dar yra dviženklis.

Kad ir kokia bėda bebūtų ištikusi legendinį italų superautomobilį (jeigu ji išties egzistuoja), tikimės, ji bus mažesnio masto nei „Ferrari 458 Italia“. Dėl naudotų nekokybiškų ir karščiui neatsparių klijų galinėje dešinės pusės arkoje šis modelis netikėtai užsiliepsnodavo.

Vis tik reikėtų palaukti oficialios „Lamborghini“ pateiktos informacijos – dabartinė informacija yra labiau gandas nei faktas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius