„Lamborghini“ gamins kasdieninį automobilį

Kasdieninį? „Lamborghini“? Jums temperatūra? Pasirodo – ne. Kompanijos bosas Stephanas Winkelmannas gavo leidimą iš akcininkų kurti kasdieniniam vairavimui tinkamus automobilius.
Stephanas Winkelmannas prie „Lamborghini Estoque“
Stephanas Winkelmannas prie „Lamborghini Estoque“ / Gamintojo nuotr.

Kai „Lamborghini“ kompaniją perėmė racionalieji vokiečiai „Volkswagen“, pesimistai šaukė, kad „Lambo“ siela mirė. Jie galvojo, kad „Lamborghini“ nuo šiol taps tiesiog brangiais, bet ne išskirtiniais automobiliais. Bet praėjo dešimt metų ir nieko panašaus nematome. Italai vis dar gamina pasiutusiai greitus, išvaizdžius ir ekstravagantiškus automobilius.

Ir šių automobilių niekaip nepavadintum tinkamus kiekvienai dienai. Taip, jie važiuoja kietai, bet kaulų nelaužo, sėdėti patogu, bet įsėsti reikia pasitreniruoti, suvartoja daug benzino, bet mažiau nei protėviai „Countach“ ar „Diablo“. Juos net galima palikti lietui lyjant – jie turi pilną antikorozinę dangą!

Bet ponui Stephanui to negana. Jis nori, kad „Lambo“ gamintų modelius tinkamus paprastam gyvenimui. Kaip „Porsche“ gamina „Cayenne“ ar „Panamera“, o „Ferrari“ pradeda FF gamybą. „Aston Martin“ taip pat įšoko į traukinį su dieviškai gražiu „Rapide“. Taigi, atėjo metas keistis ir italams.

Stephanas Winkelmannas „Reuters“ konferencijoje pasakojo, kad trečias modelis šeimoje tikrai bus patogus naudoti kiekvieną dieną. Tačiau kokio segmento automobilis – sedanas, universalas ar visureigis – jis nepranešė. Gal italams tiks kitų VW automobilių detalės? „Porsche Panamera“ ar „Cayenne“ ir t.t.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius