Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Land Rover“ planuoja „Range Rover Evoque XL“ visureigio gamybą

„Bernstein Research“ kompanijos analitikai teigia, kad „Land Rover“ ketina užpildyti dar vieną plyšį savo gamoje – į jį pretenduoja kiek didesnę „Evoque“ modelio versija.
„Range Rover Evoque“
„Range Rover Evoque“ / „Land Rover“ nuotr.

„Evoque XL“ pagal dydį bei kainą būtų kompromisas tarp bazinių „Evoque“ bei „Range Rover Sport“ – būtent šis plyšys neramina britus.

Specialistų teigimu, stilingas, tačiau šiek tiek didesnis visureigis kainuotų nuo 41 iki 55 tūkst. svarų (166-223 tūkst. Lt). Per metus tokių automobilių būtų parduodama apie 80 tūkst.

„Bernstein Research“ analitikai tvirtina, kad šis automobilis savo klasėje būtų sąlyginai ekonomiškas, o lengvai modifikuojama platforma leistų montuoti visiškai naujus „Hotfire“ keturių cilindrų variklius.

Įdomu tai, jog su „Evoque XL“ britai žvalgosi ne vairuotojus, kuriems reikalingas visureigis, o į  tuos, kurie ieško vienatūrio su padidinto pravažumo važiuokle. Taigi, mažai tikėtina, kad tokį automobilį bus galima pamatyti purvo voniose ar bekelės raliuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius