-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LeBronas Jamesas tapo KIA ambasadoriumi

Dešimt kartų patekęs į NBA visų žvaigždžių rinktinę ir populiariausias JAV atletas LeBronas Jamesas į savo egzotiškų automobilių kolekciją įtraukė ir pirmą „Kia“ modelį – galiniais ratais varomą prabangų sedaną K900.
LeBronas Jamesas ir „Kia K900“
LeBronas Jamesas ir „Kia K900“

Tęsdamas ilgametę draugystę su „Kia Motors America“ (KMA), L. Jamesas sutiko tapti naujojo prabangaus K900 sedano ambasadoriumi. Aistringas automobilių kolekcininkas užmezgė ryšius su oficialia NBA partnere „Kia“ ir išbandė sedaną. 

„Aš vairavau „Kia K900“ ir tapau šio modelio gerbėju dar prieš tai, kai mes nusprendėme tapti partneriais, taigi iš tiesų džiaugiuosi būdamas pirmojo prabangaus „Kia“ sedano ambasadoriumi“, – sakė L.Jamesas. 

„Kia“ ir K900 meta iššūkį tradiciniam mąstymui ir parodo žmonėms, ką reiškia mąstyti kitaip. Galiu tai patvirtinti. Man ši partnerystė yra unikali ir atspindi tikrąjį „aš“

„Ši partnerystė – tai puikaus stiliaus ir eksploatacinių savybių derinio atspindys. „Kia“ ir K900 meta iššūkį tradiciniam mąstymui ir parodo žmonėms, ką reiškia mąstyti kitaip. Galiu tai patvirtinti. Man ši partnerystė yra unikali ir atspindi tikrąjį „aš“. Štai kodėl ji tokia ypatinga.“, – pridūrė jis.

Dar rugpjūtį L. Jamesas socialiniame tinkle paskelbė: „Važinėju su savo K900. Dievinu šį automobilį“. Jis taip pat pasidalino sedano, kurį „AMCI Testing“ paskelbė tylesniu ir komfortiškesniu negu „Audi A8 4.0T“, „BMW 750i“, ir „Lexus LS460“, nuotraukomis. 

„Būdami krepšinio gerbėjai mes didžiuojamės sužinoję, kad šių dienų geriausi atletai atrado, jog „Kia“ turi kažką kitokio ir panoro išbandyti mūsų naująjį sedaną“, – sakė KIA rinkodaros  ir komunikacijos viceprezidentas Timas Chaney. 

„Kaip ir „Kia“, LeBronas Jamesas nenori įsisprausti į formalumo ar tradicijų rėmus, taigi, būdamas K900 ambasadoriumi, jis privers žmones abejoti, kad jie tikrai viską žino apie mūsų prekinį ženklą,“ – tvirtino T.Chaney. 

Priimdamas šį vaidmenį L.Jamesas prisijungė prie kitų „Kia“ ambasadorių, tarp kurių galima rasti NBA didvyrio Blake Griffino, teniso žvaigždės Rafaelio Nadalio ir JAV moterų „Open“ golfo čempionės Michelle Wie pavardes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius