Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mansory“ pagal užsakymą kurs superautomobilį „Chelsea“ treneriui Jose Mourinho

To pasaulis dar nematė. Futbolo klubo „Chelsea“ treneris Jose Mourinho taps pirmuoju strategu, kuris turės pagal užsakymą pagamintą superautomobilį. Ir ne bet kokį, o pavadintą jo pavarde.
Jose Mourinho
Jose Mourinho / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Mansory“ paslaugų sąraše – nauja eilutė

Iki šiol „Mansory“ komanda buvo žinoma kaip kompanija, pridedanti agresyvumo „Ferrari“, „Lamborghini“ ir kitiems automobiliams. Dabar bendrovė, iki šiol užsiiminėjusi tik automobilių tobulinimu, žengė didelį žingsnį į priekį ir paskelbė, kad ėmėsi iki šiol neregėto projekto – kurti vardinį superautomobilį.

Mato Buzelio nuotr./„Ferrari F12 Berlinetta Mansory“
Mato Buzelio nuotr./„Mansory” patobulintas „Ferrari F12 Berlinetta Mansory“

Užsakovas – futbolo klubo „Chelsea“ treneris

Idėja gaminti superautomobilį pagal užsakymą realybe virto tuomet, kai būtent tokį norą išreiškė „Chelsea“ treneris Jose Mourinho. Konkrečiai pagal jo norus „Mansory“ jau kuria vardinį automobilį, kurio modelis vadinsis būtent „Mourinho“. Iš viso kompanija planuoja pagaminti 11 superautomobilių, tačiau pirmojo modelio rakteliai bus įteikti „Chelsea“ strategui. Dar 10 vienetų, manoma, bus išgraibstyta itin greitai, kadangi automobilio tiražas – labai mažas.

Jose Mourinho
Jose Mourinho

Jose Mourinho vadelios 750 „arklių“

Kol kas apie „Mourinho“ žinoma nedaug, tačiau jau paskelbta, kad superautomobilio variklio pajėgumas sieks 560 kilovatų. Tai atitinka 750 arklio galių. Modelio kėbulas bus pagamintas iš anglies pluošto. Tiesa, galinis spoileris ir dar kelios kėbulo detalės bus papuoštos chromuotu aliuminiu.

„Mansory Mourinho“ automobilis bus pagamintas jau kitais metais. Tiesa, kiek pinigų už vardinį superautomobilį turės atseikėti Jose Mourinho ir kiti pirkėjai – kol kas neatskleidžiama.

Kol visas pasaulis laukia daugiau informacijos apie „Mourinho“, nuotraukų galerijose galite susipažinti su kitais „Mansory“ darbais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius