Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Maserati“ automobilių pristatymas klientams – Vilniaus „Kempinski“ viešbutyje

Trečiadienį vykęs „Maserati“ organizuotas vakaras potencialiems klientams šių automobilių centre ketvirtadienio vakarą persikėlė į „Kempinski“ viešbutį. Prie jo buvo išrikiuoti keturi išskirtiniai itališki automobiliai: du „GranTurismo“, „GranCabrio“ ir naujasis, vos šią savaitę į Lietuvą atvažiavęs „Quattroporte“.
„Maserati“ automobiliai prie „Kempinski“ viešbučio
„Maserati“ automobiliai prie „Kempinski“ viešbučio / Pauliaus Sviklo/GAZAS.LT nuotr.

„Maserati“ šią savaitę Lietuvoje yra turbūt žinomiausias naujas automobilis. Antradienio vakarą naujienų portalai mirgėjo nuo antraščių apie „GranTurismo“ vairuojantį krepšininką Joną Valančiūną, trečiadienį visi patyliukais kalbėjo apie tądien vyksiantį specialų vakarą automobilių atstovybėje Ozo gatvėje. Ketvirtadienį keturis išrikiuotus retai Lietuvoje sutinkamus automobilius žmonės galėjo pamatyti prie „Kempinski“ viešbučio Vilniaus Senamiestyje.

VIDEO: „Maserati GranTurismo“

„Maserati GranTurismo“ – nuo 2007-ųjų gaminamas italų superautomobilis. Po jo variklio dangčiu įmontuotas 4,2 l V8 variklis, išvystantis 399 AG. Galiniais ratais varomas kupė nuo 0 iki 100 km/h spurtuoja per 5,2 s. Galingesnė „GranTurismo“ versija, pažymėta S raide, turi 4,7 l 434 AG variklį ir iki 100 km/h įsibėgėja per 4,8 s.

Tokį patį, „Ferrari“ kurtą variklį, turi ir kabrioletas „GranCabrio“. Šis buvo pristatytas 2010 metais ir iki 100 km/h įsibėgėja per 5,2 s. Šiuos italus išskirti galima dėl išmetimo sistemos garso – jie ne kartą nugalėjo konkursuose, kuriuose renkamas gražiausias automobilio variklio riaumojimas.

Pauliaus Sviklo/GAZAS.LT nuotr./Maserati Quattroporte
Pauliaus Sviklo/GAZAS.LT nuotr./„Maserati Quattroporte“

„Maserati Quattroporte“ yra visiškai naujas modelis, tik šių metų pradžioje pristatytas pasaulyje. Į Lietuvą jis atvyko tik šią savaitę. Tai – vienas ilgiausią istoriją turinčių prabangių sedanų visame pasaulyje – pirmasis „Quattroporte“ gatves išvydo 1963 metais. Nuotraukose matomas sedanas – jau šeštosios kartos „Quattroporte“. Jis turi du skirtingus variklius – 3 l V6 ir 3,8 l V8 bei gali būti varomas ir galiniais, ir visais keturiais ratais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius