Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mazda2“, „Mazda3“ ir MX-5 pergalės „J.D. Power“ tyrimuose

„Mazda“ automobilių savininkai yra vieni labiausiai patenkintų vairuotojų Europoje. Tai dar kartą įrodyta dviejų 2011 m. Vokietijoje ir Didžiojoje Britanijoje atliktų „J.D. Power“ klientų pasitenkinimo tyrimų metu.
Tyrimuose pasižymėję „Mazda“ modeliai
Tyrimuose pasižymėję „Mazda“ modeliai / Gamintojo nuotr.

17 000 automobilių savininkų iš šių didžiausių automobilių rinkų buvo paprašyta įvertinti savo automobilius pagal vairavimo dinamiškumą, paprastumą, eksploatacinių išlaidų dydį, mechaninį patikimumą ir salono kokybę.

Vokietijoje „Mazda3“ ne šiaip laimėjo kompaktinių automobilių segmente – šis modelis surinko žymiai daugiau taškų nei bet kuris kitas iš 117 tirtų modelių. „Mazda3“ automobilis parsivežė auksą tapęs absoliučiu laimėtoju ir gerokai pralenkęs A klasės „Mercedes-Benz“ ir „Honda Civic“.

„Mazda2“ taip pat buvo nepralenkiamas. Šis modelis laimėjo mažos klasės automobilių segmente, pranokęs „Dacia Logan“ ir „Mini“. Pasiekusi tokių puikių rezultatų, „Mazda“ pakilo iš pernai laimėtos ketvirtosios į trečiąją vietą iš 28 tyrime dalyvavusių automobilių markių.

Didžiosios Britanijos „J.D. Power“ tyrimo metu „Mazda MX-5“ dar kartą laimėjo sportinių automobilių segmente. „Mazda“ rodsteris užsitikrino pergalę savo kategorijoje surinkęs daugiau pasitenkinimo įvertinimo taškų negu praėjusių metų lyderis. Jis nesunkiai pralenkė „Volkswagen Scirocco“ ir tokius prabangius sportinius automobilius kaip „Audi TT“, „Mercedes-Benz CLK“ ir SLK. Ir visa tai įvyko praėjus vos keturiems mėnesiams nuo dienos, kai nuo gamybos linijos Japonijoje nuriedėjo 900 000-asis MX-5 automobilis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius