Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujasis MINI automobilių gerbėjus pakvietė į netradicinį pasimatymą kine

MINI automobilių gerbėjai buvo pakviesti į netradicinį, naujų pažinčių kupiną pasimatymą kine. Sostinės „Forum Cinema Vingis“ kino centre susirinkę svečiai žiūrėjo nuotaikingą „Kino pavasario“ filmą, o po jo pirmą kartą buvo iškilmingai pristatytas trečiosios kartos MINI modelis.
MINI pristatymas
MINI pristatymas / Organizatorių nuotr.

Šių automobilių gerbėjų džiaugsmui, naujasis MINI išlaikė visiems gerai atpažįstamą dizainą, tačiau tapo inovatyvesnis ir ekonomiškesnis.

Kaip teigė šių metų „Kino pavasario“ rėmėjos ir oficialios MINI atstovės Lietuvoje UAB „Krasta Auto Vilnius“ direktorė Rasa Klimavičiūtė, šiuo renginiu buvo siekiama suderinti du puikias emocijas ir gerus įspūdžius garantuojančius dalykus – naujos kartos MINI ir kiną, kuriame MINI automobiliai taip pat neretai tampa vienais pagrindinių „aktorių“.

Siekiant, kad renginio svečiai „automobilinėmis nuotaikomis“ užsikrėstų jau kino salėje, buvo pasirinktas naujas ispanų režisieriaus David Trueba filmas „Užsimerkus gyventi paprasčiau“.

„Vienu automobiliu keliaujantys šio filmo herojai, kaip ir MINI vairuotojai, yra drąsūs ir šiek tiek išprotėję svajotojai. Be to, pagrindinis herojus yra didelis „The Beatles“ grupės ir Johno Lennono gerbėjas, o ši grupė ir Jungtinės Karalystės kultūra yra neatsiejama nuo MINI“, – sakė R. Klimavičiūtė.

Organizatorių nuotr./MINI pristatymas
Organizatorių nuotr./MINI pristatymas

Vėliau įvykęs iškilmingas naujosios kartos MINI pristatymas leido įsitikinti, kad nors šis MINI pasižymi visiems atpažįstamu dizainu ir išskirtine kokybe, jame slepiasi techniškai visiškai naujas automobilis. Jis gali pasigirti itin pažangiomis technologijomis, nauju varikliu ir unikalia pagalbos vairuotojui sistema. Visa tai garantuoja, kad naująją MINI erą pradedantis automobilis yra labiau išskirtinis ir inovatyvesnis negu bet kada anksčiau.

Naujojo MINI pirkėjai galės rinktis vieną iš penkių kėbulo spalvų, o norintiems daugiau išskirtinumo papildomai bus siūlomas kitokios spalvos stogas ir veidrodėlių gaubtai. „Naują žvilgsnį“ automobiliui suteikia naujo dizaino lempos, be to, šis MINI yra pirmasis savo klasės automobilis su LED žibintais. 

Organizatorių nuotr./MINI pristatymas
Organizatorių nuotr./MINI pristatymas

Naujosios kartos MINI yra šiek tiek didesnis (98 mm ilgesnis, 44 mm platesnis ir 7 mm aukštesnis) nei jo pirmtakas, o tai suteikia daugiau patogumo bei erdvės vairuotojui ir keleiviams. Ilgose kelionėse patogumą užtikrina ir 211 litrų, arba 30 proc. didesnė bagažinė.

Naujas prietaisų skydelio ekranas ir atnaujinta jo technologija, inovatyvios pagalbos vairuotojui funkcijos ir „MINI Connected“ sistema sukuria dar artimesnį ryšį tarp vairuotojo ir MINI, o vairavimą paverčia ne tik patogesniu, bet ir malonesniu. Šiame MINI yra ir naujas papildomas, vairuotojo lange matomas ekranas.

MINI pirkėjams siūloma rinktis iš penkių modelių su „TwinPower Turbo“ technologija: „MINI Cooper“ su 136 AG trijų cilindrų varikliu, „MINI Cooper S“ su 192 AG keturių cilindrų benzininiu varikliu, „MINI Cooper D“ su trijų cilindrų dyzeliniu 116 AG varikliu, „MINI One D“ su trijų cilindrų 95 AG varikliu ir „MINI One“ su trijų cilindrų 102 AG varikliu. Šie varikliai gali būti derinami su šešių pavarų mechanine, šešių pavarų automatine arba šešių pavarų sportine-automatine greičių dėžėmis.

Organizatorių nuotr./MINI pristatymas
Organizatorių nuotr./MINI pristatymas

Už stebinančiai mažus naujojo MINI degalų sąnaudų rodiklius yra atsakinga „MINIMALISM“ technologija, kuri apima „Start/Stop“ funkciją, veikiančią kartu su automatine pavarų dėže ir pasirenkamu GREEN režimu.

Ekonomiškumą užtikrinančių technologijų dėka „MINI Cooper“ su automatine pavarų dėže gali pasigirti net 27 proc. mažesnėmis degalų sąnaudomis, o mažiausiu „apetitu“ pasižymi „MINI Cooper D“ – jo sąnaudos siekia 3,5 – 3,6 l/100 km, CO2 emisija – 92 – 95 g/km.

Naująjį MINI pristačiusi „Krasta Auto“ neabejoja, jog jo vairuotojai netruks įvertinti ir atnaujintą važiuoklės technologiją kartu su optimizuota pakaba, kuri naująjį MINI paverčia smagiausiu vairuoti automobiliu mažų automobilių segmente.

Organizatorių nuotr./MINI pristatymas
Organizatorių nuotr./MINI pristatymas

Daugiau stabilumo naujajam MINI suteikia pirmąkart pasirinktinai diegiami reguliuojami amortizatoriai ir tokios technologijos kaip „Dynamic Stability Control“ (DSC) su „Dynamic Traction Control“ (DTC) ir „Electronic Differential Lock Control“ (EDLC). „MINI Cooper S“ taip pat diegiama ir „Performance Control“ technologija.

Naujosios kartos MINI jau galima užsisakyti visuose „Krasta Auto“ salonuose. Jo kaina Lietuvoje prasideda nuo 60,9 tūkst. litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius