Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujasis „Nissan Qashqai“ populiarumu lygiuojasi į pirmtaką

„Qashqai" populiariausias lengvasis automobilis Baltijos šalyse kovo mėnesį. Parduoti net 175 naujo modelio automobiliai, rašoma kompanijos pranešime spaudai.
„Nissan Qashqai“
„Nissan Qashqai“ / „Nissan“ nuotr.

Naujasis „Qashqai" tapo pirmuoju automobiliu 2014 m. atitikusiu „EuroNCAP" saugos bandymų reikalavimus ir gavo aukščiausią penkių žvaigždučių įvertinimą. Žiniasklaidoje antrosios kartos visureigis taip pat tapo hitu.

Populiarus JK automobilių žurnalas „What Car?" jį apdovanojo „2014 Metų automobilis" titulu. Dar prieš oficialią prekybos pradžią sulaukęs daugybės gerų atsiliepimų iš vairuotojų, naujasis „Qashqai" pratęsė sėkmės istoriją ir tapo populiariausiu naujų automobilių pirkėjų pasirinkimu kovo mėnesį Baltijos šalyse.

„Nissan“ nuotr./„Nissan Qashqai“
„Nissan“ nuotr./„Nissan Qashqai“

Už naujosios kartos „Nissan Qashqai" pavadinimo slypi įspūdingas dizainas ir šiuolaikinės technologijos. Naujojo „Nissan Qashqai" pagrindą sudaro pažangiausios technologijos, antros kartos krosoverio dizainas ir geresnės dinaminės savybės.

Pardavusi daugiau nei du milijonus ankstesnės versijos automobilių, „Nissan" panaudojo savo nepralenkiamas žinias ir patirtį, kad sukurtų ir pagamintų idealų šeimos automobilį.

Kartu su pirmosios kartos modelio pagrindiniais privalumais ir nauju stiliumi, technologijomis bei jauduliu, naujasis „Qashqai" yra unikalus ir visapusiškas pasirinkimas. Galingos naujojo visureigio formos, aiškios linijos ir rafinuotos detalės kalba pačios už save.

„Nissan“ nuotr./„Nissan Qashqai“
„Nissan“ nuotr./„Nissan Qashqai“

Didelė „Nissan" gaminių gama bei gausybė naujų bei atnaujintų modelių šiemet reiškia, kad Jungtinėje Karalystėje įsikūrusiai „Nissan" gamyklai reikės dirbti ištisą parą, o gamykla Ispanijoje jau ruošiasi kelių naujų modelių gamybos pradžiai. Per pastaruosius metus „Nissan" Europoje pagamino 675 077 automobilius.

Šį skaičių 2014 m. ketinama pralenkti, nes bendrovė tikisi įgyvendinti tikslą - tapti pirmaujančiu azijos prekės ženklu Europoje. Naujojo automobilio gamyba sklandžiai įsiliejo į „Nissan" rekordus mušančios Sunderlando (JK) gamyklos procesus. Kas minutę nuo konvejerio nurieda po naują „Qashqai" modelį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius