Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujojo „Passat“ ratus suks dyzelinis variklis su dviem turbinomis

„Volkswagen“ įnirtingai ruošiasi naujojo „Passat“ debiutui. Gamintojas 2015-ųjų metų modelį ketina pristatyti Paryžiaus automobilių parodoje. Jai artėjant, vokiečiai išplatino nuotrauką, kurioje naujasis „Passat“ uždengtas paslapties skraiste.
Naujasis „Passat“ modelis
Naujasis „Passat“ modelis / „Volkswagen” nuotr.

Kartu su naujuoju „Passat“ modeliu vokiečių koncernas pristatys ir naująjį dyzelinį variklį. Jau žinoma, kad jis išvystys 236 arklio galias ir 500 Nm sukimo momentą. Dviejų litrų darbo tūrio jėgainė bus aprūpinta dviem turbinomis ir bus komponuojama su septynių laipsnių DSG automatine pavarų dėže bei „4Motion“ sistema.

„Volkswagen“ taip pat patvirtino, kad ruošiasi visiškai naujos, dešimties laipsnių automatinės pavarų dėžės gamybai. Jos debiutas numatytas jau po oficialaus „Passat“ pristatymo.

Apie naująjį „Passat“ dar žinoma tai, kad jis bus 85 kilogramais lengvesnis nei praėjusios kartos modelis, kuris rinkoje pasirodė dar 2005-aisiais, o 2010-aisiais buvo atnaujintas. Gamintojas tvirtina, kad automobiliui svorio numesti padėjo gausesnis aliuminio ir specialaus paruošimo plieno naudojimas.

Manoma, kad pristatydamas „Passat“ modelį „Volkswagen“ ir toliau sieks išlaikyti savo automobiliams būdingą išvaizdą. Tiesa, išplatinta nuotrauka sukėlė diskusijų dėl automobilio kėbulo. Manoma, kad naujausias „Passat“ atstovas gali debiutuoti kaip ketverių durų kupė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius