-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Nissan“ grąžina į rinką „Pulsar“ vardą

Tiesa, „Pulsar“ nuo šiol nebebus tapatinamas su nedidelio hečbeko versija. Prieš dvi dešimtis metų „Pulsar“ buvo vadinami „Sunny“ hečbekai kai kuriose Azijos bei Australijos rinkose. Dabar tai bus penkiaduris hečbekas, besitaikantis į didesnį C segmentą.
„Nissan Pulsar“
„Nissan Pulsar“

Tiesa, „Pulsar“ vardu buvo ženklinami ir gerokai didesni „Nissan“ gaminiai. Australijoje bei Naujojoje Zelandijoje taip buvo vadinami kitose rinkose kaip „Almera“ ar „Bluebird Sylphy“ žinomi modeliai

Naujojo automobilio konkurentai bus tokie C segmento grandai kaip „Volkswagen Golf“, „Ford Focus“, „Renault Megane“, „Toyota Corolla“ ar „Škoda Octavia“. Lengva nebus, juolab kad iki šiol „Nissan“ automobiliu C segmente buvo klasifikuojamas krosoveris „Qashqai“. Paprasto hečbeko nuo „Almera“ laikų prieš dešimtmetį japonai neturėjo.

C segmentas yra antras pagal dydį Europos automobilių rinkos sektorius. Jį lenkia tik B, kuriame „Nissan“ jau turi tris atstovus – „Juke“, „Micra“ bei „Note“. 

Naujasis „Nissan Pulsar“ Europos pirkėjams pasirodys 2014-ųjų rudenį. Pirmą kartą parodytas jis turėtų būti 2014-ųjų Paryžiaus automobilių parodoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius