Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Nissan“ viceprezidentas: „Toyota GT86“ – automobilis penkiasdešimtmečiams vairuotojams

„Nissan“ ir „Toyota“ koncernai sportinio automobilio apibrėžimą suvokia labai skirtingai. Tą įrodo „Motor Trend“ žurnalistų pakalbintas „Nissan“ viceprezidentas Andy Palmeris.
„Toyota GT86“
„Toyota GT86“ / Gamintojo nuotr.

Žinia, kad šis Japonijos koncernas lapkričio gale vyksiančioje Tokijo automobilių parodoje pristatys du naujus sportinius automobilius kaip reikiant sukrėtė „Nissan“ fanus. Gerąja prasme, žinoma. „Silvia“ serijos automobilių mylėtojai tikisi, kad šis koncernas prikels ilgus metus gamą puošusį vardą.

Taigi, „Motor Trend“ žurnalistai interviu su kompanijos viceprezidentu, Andy Palmeriu, metu paklausė jo vieno paprasto klausimo: Ar „Nissan“ turi kokių nors tinkamų varžovų sportiškų automobilių su galiniais varančiaisiais ratais kategorijoje?

„Ar mes turime varžovų? Kalbate apie „Subaru BRZ“ („Toyota GT86/Scion FR-S“ – red. past.)? Juk tai automobilis penkiasdešimtmečiams. Tiems vairuotojams, kuriuos jau palietė vidutinio amžiaus krizė. Mums tokios mašinos neįdomios“, – atsakė ponas Andy Palmeris.

Jis pridūrė, kad Tokijo automobilių parodoje „Nissan“ pristatys sportišką modelį, kuris bus orientuotas į perpus jaunesnius vairuotojus – tuos, kuriems maždaug 25 metai. „Pamatysite, jums tai labai patiks“, – teigė A.Palmeris „Motor Trend“ atstovams.

Įdomu, ką specialistas turi galvoje, sakydamas, kad GT86/BRZ yra skirtas vidutinio amžiaus krizės ištiktiems vairuotojams? Sakyti, kad „Toyota“ su GT86 nusitaikė į penkiasdešimtmečius nėra objektyvu. Tokiu atveju kyla ir kitas klausimas – į kokius vairuotojus tada nusitaikė „Nissan“ su didesniu, sunkesniu, galingesniu bei brangesniu 370Z?

Galbūt „Nissan“ viceprezidentas vis dar tiki, jog tikri vairavimo entuziastai su nekantrumu laukia sportiško elektromobilio?  Tačiau gali būti ir taip, kad Japonijos sostinėje debiutuos mašina, padarysianti dar didesnę revoliuciją nei padarė „Toyota GT86/Subaru BRZ“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius