-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Nuo Žaliojo tilto postamento – tiesiai į „Audi“ gerbėjų namus

Šiandien Vilniaus restoranas „Terazza” virto ypatingo įvykio vieta. Ištikimiausiems „Audi“ gerbėjams buvo pristatytos dvi itin ryškios šio sezono naujienos – kompaktiškas miesto visureigis „Audi Q2“ ir sportiškasis „Audi A5 Coupé“.
Pristatymo akimirka
Pristatymo akimirka / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Skambant energingai „Saulės Kliošo” muzikai, „Moller Auto Vilnius“ „Audi“ centro klientai naujus „Audi“ modelius galėjo ne tik apžiūrėti iš tolo, kaip praeitą savaitę, kai geltonas „Audi Q2“ nepaliko abejingo nė vieno vilniečio, ekstravagantiškai užsiropštęs ant Žaliojo tilto kolonos.

„Legendomis tampa tie, kas niekada nesustoja ir nesirenka lengviausio kelio. Tie, kas visada sugeba pamatyti toliau, nei gali nuspėti futurologai. Pasaulis šiandien keičiasi žaibiškai. Didžiuojamės, kad „Audi“ inžinieriai lenkia laiką. Todėl kiekvienais metais galime klientams pristatyti išskirtines „Audi“ naujienas, grožėtis naujais dizaino vėjais ir stebėtis naujomis technologijomis bei inovacijomis.“ – sakė „Moller Auto Vilnius“ „Audi“ centro vadovė Laima Gatelienė.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Pristatymo akimirka
Luko Balandžio / 15min nuotr./Pristatymo akimirka

„Audi Q2“ – automobilis, idealiai pritaikytas šiuolaikinio miesto gyventojui. Tai – kompaktiškiausias miesto visureigis, kuriame susijungia idealus dizainas ir naujausios „Audi“ technologijos. „Audi Q2“ vairuotoją pasitinka daugybe siurprizų, kuriuos dar neseniai galėdavai aptikti tik aukštesnės klasės automobiliuose.

Kartu buvo pristatytas ir naujos kartos „Audi A5 Coupé“ – veržlus, išraiškingo dizaino, sportiškas automobilis, kuriame taip pat puikiai išreikštas „Audi“ požiūris į naująsias technologijas. Šis modelis komplektuojamas su itin galingais, tačiau taupiais varikliais, o išskirtinės kokybės salonas nustebins net išrankiausią vairuotoją.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Pristatymo akimirka
Luko Balandžio / 15min nuotr./Pristatymo akimirka

Pirmieji „Audi Q2“ ir „Audi A5 Coupé“ modeliai į Lietuvos gatves išriedės rudenį, tačiau abu modelius užsakyti galima jau nuo liepos pabaigos. Pradinė „Audi Q2“ kaina – 23 000 EUR, o „Audi A5 Coupé“ – 40 000 EUR.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius